Mutăm totemuri pe Insulele Diamantelor


Au fost odată ca niciodată doi tineri îndrăgostiţi: ea era fiica unui şef de trib, dar el era un simplu ţăran. Atunci când tatăl fetei a descoperit idila lor secretă, i-a interzis băiatului să o mai vadă. Zeii însă s-au supărat, şi au făcut să cadă stelele pe pământ. Cine va fi curajosul care va potoli mânia zeilor şi va face ca stelele să se întoarcă acolo unde le este locul? Aţi ghicit, desigur: tânărul nostru erou, ajutat de prietenii lui, şi de noi, bineînţeles, în jocul Diamond Islands (există şi o mai scurtă – doar de demonstraţie – versiune online, pe care o găsiţi aici).

imagine imagine

Pentru a-i îmbuna pe zei, trebuie să plasăm la locurile lor totemurile de pe 100 de insule, grupate în arhipelaguri de câte 10. Aceste totemuri au forma a două cuburi suprapuse, şi le putem răsturna în oricare parte şi ridica apoi în picioare, sau rostogoli, numai să avem loc pe insulele respective. Iar la final ele trebuie să ajungă în picioare în locul sacru; dacă în rostogolirea totemului pe suprafaţa insulei am adunat toate diamantele, atunci zeii vor fi mulţumiţi şi o stea se va înălţa înapoi la cer.

imagine imagine imagine

Pe măsură ce înaintăm în joc, întâlnim tot mai multe obstacole, spaţii înguste prin care trebuie să ducem totemul. Uneori trebuie să rostogolim totemul pentru un anumit buton pentru a ridica un pod. Există şi suprafeţe noroioase pe care totemul alunecă. Iar unele nivele au un număr limitat de mişcări; dacă nu ne încadrăm în el, totemul se distruge. Este un joc cu o grafică bună – cu diferite peisaje precum insulă tropicală, vulcan, ruine antice – şi o muzică de fundal atractivă. Este uşor de deprins cum se joacă – mai apoi totul ţine de logică. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *