Adio cabluri de alimentare? (II)


Acum o lună puneam aici un clip via BBC despre posibilitatea alimentării wireless cu energie. Da, comentariile nu au fost tocmai pozitive, dar… fiecare cu opinia lui. Pe mine mă deranjase faptul că cel care prezenta proiectul a fost întrerupt cam rapid. Iată că am găsit acum un alt material, cu acelaşi domn (Eric Giler, CEO la WiTricity), lăsat să vorbească în tihnă. Este o prezentare TED (am preluat adesea astfel de prezentări, dat fiind că sunt foarte-foarte interesante). Să vedem deci… ne curentăm au ba? Vom avea curent electric wireless?

PS: Poate vă interesează, deşi nu e foarte legat de temă, articolul de astăzi de pe ArenaIT Motorizare electrica aveti?.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. cojy spune:

  Am o mare rugaminte la dvs:puteti sa puneti un „salt la pagina”. De exemplu ma uit in categoria programe la pagina 25. Intre timp altcineva din casa vine si intra pe un alt site exact pe tab-ul pe care eu il tin rezervat ptr CNet (si e chiar primul). Atunci eu tre sa merg din pagina in pagina pana cand ajung la pag (de exemplu) 25. Am vazut ca alte site-uri au aceasta optiune. Scuze ca nu am scris despre subiect. Bafta in continuare!!!

 2. radu.capan spune:

  Am sa va spun un mic truc: sa zicem ca va intereseaza categoria Programe. Adresa este
  http://www.cnet.ro/categorie/programe/
  Vrei sa sariti rapid la pagina 25? Adaugati page/25/
  http://www.cnet.ro/categorie/programe/page/25/
  Daca cumva ati dat click deja pentru pagina 2, nu trebuie sa tot dati click pana la 25, ci doar in bara de adrese sa modificati sa fie „…/page/25/”.

 3. ghidmontan spune:

  Foarte interesant si surprinzator in acelasi timp. Este de laudat ca au reusit intr-un timp atat de scurt sa treaca de la idee la realitate.

 4. GxG spune:

  Cum ar fi, pentru maşinile electrice, să punem sub şosele aşa ceva?… Scump!!! Dar sunt sigur că vor exista.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *