Aviary a lansat editorul audio Myna


Aviary oferă o serie de instrumente online de editare media. Am scris de exemplu despre Raven şi despre Falcon. Iată că acum de la imagini Aviary a trecut la audio cu Myna, bazat pe un produs (Digimix) cumpărat în octombrie trecut. Myna a fost lansat acum câteva zile (vezi anunţul oficial) şi face într-adevăr să fie tot mai grea distincţia între programe şi webaplicaţii. Lansaţi Myna, apăsaţi F11 şi veţi avea impresia că lucraţi cu un program! Diferenţa este că îl aveţi cu Dvs pe orice calculator cu internet. Dacă sunteţi undeva, pe drum, şi nu aveţi Audacity la îndemână, puteţi apela la Myna cu încredere.

imagine

Myna poate porni de la un fişier audio de pe calculatorul Dvs, de la o înregistrare cu microfonul sau folosi din bucăţile audio (intros, loops şi ends) organizate tematic. Aceasta înseamnă că unii pot folosi Myna pentru a decupa o parte dintr-un interviu audio, pe când alţii pentru a mixa/compune muzică. Am încercat şi eu să mixez şi am rămas plăcut surprins de cât de priceput sunt bine se descurcă aplicaţia! Oricum, mai bine o prezintă următorul clip decât eventuale explicaţii suplimentare din partea mea.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

 1. moroshan spune:

  Citez: „am rămas plăcut surprins de cât de priceput sunt bine se descurcă aplicaţia!” 🙂 (cu „corectura” de rigoare care aici, la copy, vad ca nu mai apare!)
  Mon cher, unul dintre motivele pentru care caut cu mult drag, zilnic, acest sait este (cum am mai spus in cateva randuri) umorul dumitale si talentul gazetaresc. Stiu ce vorbesc si te asigur ca nu este o… perie, asa, in buna traditie mioritica. Unu, nu as avea ceva de castigat si, doi, mai ales, NU-MI STA IN FIRE SA MA GUDUR indiferent de obiectiv.
  Chiar asa: cand este ziua dumitale de nastere (daca nu ma-nsel in zodia FECIOARA) ? Stii de ce intreb, pentru ca o sa ma apuc sa organizez o arhiva cu astfel de fragmente din materialele dumitale, o editez eu cu manuta mea, cu vreun programel dintre atatea cate ni le-ai oferit pe acest site, asa, sa ma revansez si eu intr-un fel, nicidecum sa-mi arat talentul meu gazetaresc, altfel de o oarece notorietate insa deloc zgomotos…
  Multumesc cnet.ro, multumesc maestre…
  Domnul sa va lumineze si sa va intareasca 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *