Multe situri pentru imagini


“Să recunoaştem: majoritatea dintre noi nu creăm toate imaginile şi iconiţele ce le folosim în designul web. Nu pentru că nu am putea, ci pentru că avem opţiuni mai bune. Mulţumită multor designeri şi generozităţii lor, există de fapt multe surse cu licenţă creative common pentru imagini şi iconiţe de care ne putem folosi. Tot ce trebuie este să ştim unde să căutăm.” Aşa îşi introduce Hongkiat articolul de astăzi intitulat 41 Image And Icon Search Engines Designers Should Know. Evident că unele dintre situri le-am acoperit şi noi în trecut, dar selecţia este prea valoroasă ca să o trecem cu vederea.

imagine

Ba chiar am aflat de multe situri de care nu ştiam şi care au particularităţi interesante. Unele se evidenţiază prin numărul mare de imagini, iar altele prin facilităţile de căutare (gen: vreau imagini cu mere verzi). Răsfoindu-mi semnele de carte am dat peste un articol mai vechi care se suprapune ca temă, având desigur şi recomandări deosebite: 37 Places To Get Free Stock Images. Ei, dacă facem suma aveţi de unde să găsiţi imagini!!! Eu rămân pe mai departe fan declarat al sitului unguresc SXC.hu – este fenomenal.

În fine, înainte să închei o recomandare pentru fanii Flickr (unde sunt milioane de imagini… dar cum dai de cea pe care o doreşti?): 7 Totally Unique Flickr Search Tools.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *