La zi cu programele? (IV)


La lunga listă de aplicaţii ce ne ţin la curent cu ce programe nu sunt la zi ca versiune se adaugă una de la CNET.com (nici o legătură cu CNet.ro, după cum încercăm şi din scrierea lui “cnet” să subliniem). TechTracker porneşte de la baza de date de mii de programe a sitului CNET.com. Mica aplicaţie scanează ce aveţi instalat pe calculator (cu o rată de identificare încă nu tocmai perfectă) şi face un raport spunându-vă “se găsesc actualizări pentru X programe”. Dacă îl ţineţi permanent lansat (nu văd sensul), face verificări periodice şi puteţi fi tot timpul la zi cu programele.

imagine

Pentru a descărca TechTracker teoretic aveţi nevoie de un cont CNET.com, dar merge şi cu un cont Facebook. Programul oferă câteva setări (vedeţi mai sus, dreapta) şi afişează într-un “balon” de notificare informaţiile aflate (sus, stânga). Cu un click puteţi ajunge pe o pagină web cu informaţii detaliate despre ce programe aveţi instalate, în “vârf” fiind cele care au nevoie de actualizare. Nu vă faceţi probleme: pagina web cu rezultatele, deşi este pe CNET.com, nu poate fi văzută de oricine. Ea necesită logare (cu contul CNET.com sau, din nou, cu contul Facebook). Dacă aveţi programe “învechite” ajunge un click pe Download Now pentru a descărca versiunea cea mai nouă. Simplu.

imagine

Celelalte aplicaţii similare prezentate până acum sunt Update Checker, Update Star şi SUMo.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Radu spune:

    Ar mai fi şi FileHippo Update Checker. Ultima oară ştiam că era în stadiul beta. Funcţionează cam la fel, îţi prezintă într-o pagină web update-urile disponibile pentru programele instalate. Mi-a plăcut că îţi prezintă doar update-urile, făcînd distincţia între versiunile finale şi cele beta.

  2. radu.capan spune:

    Programul cu pricina este deja pomenit in articolul de mai sus (la final). A fost prezentat acum 2 ani pe acest sit.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *