MpChange: faţa ta prinde viaţă!


MpChange este o aplicaţie flash japoneză ce are totuşi minimul în engleză pentru a putea fi folosită. Ce face? Încărcaţi o fotografie (inutil să mai spun 2D), pe care o transformă cumva în 3D. Aproximativ. De fapt faţa va avea unele mişcări, stânga-dreapta, sus-jos, ochii vor clipi, ba chiar şi se vor schiţa zâmbete. Evident este folosită o tehnologie de recunoaştere a elementelor feţei, iar rezultatele sunt foarte bune. Şi… înfricoşătoare. În unele cazuri fotografia 2D devine o animaţie reuşită (ca şi cum respectivul ar aştepta ceva…), alteori însă îţi dă fiori reci. E mai greu de descris de aceea am preferat să fac un mic screencast. Nu uitaţi să comutaţi în full screen.

Pe lângă că animă faţa, aplicaţia flash permite şi aplicarea a diverse elemente peste faţă: peruci, mustăţi, alte elemente. Încercaţi, distraţi-vă. Rezultatele sunt cu atât mai bune cu cât cel din fotografie este cu faţa mai orientat spre cameră. Dacă există puţin unghi apar evident şi defecte. Nu uitaţi să plimbaţi mouse-ul peste faţă, să daţi click repetat. A! Şi dacă vă place la un moment dat ce aţi realizat, apăsaţi pe butonul de aparat foto: veţi putea obţine un cadru în câteva secunde.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Deceanu Valeriu spune:

    Super aplicatia.
    Mai aveti un adversar plin de bunavointa aici: Computerica.ro.

  2. radu.capan spune:

    Probabil se doreau ghilimele la „adversar”? Nu il consideram adversar, iar la un moment dat am recomandat situl cu pricina si cititorilor nostri.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *