MyAvatarEditor: aşa cum te vrei


Unii nu se simt confortabil să îşi pună pe forumuri fotografia. Aceştia pot opta pentru avataruri preluate din diverse surse sau să îşi creeze unul unic. Mă rog, unic cât se poate. MyAvatarEditor pune la dispoziţie o gamă atât de largă de variaţii încât şansa de a genera un avatar unic e destul de mare. Păcat că la culori nu permite să introduci tu (ex: cod RGB) ce nuanţă doreşti. Aplicaţia nu cere înscriere şi poate fi folosită imediat. Porniţi de la un profil generic de sex masculin sau de sex feminin, iar apoi treceţi la “ajustări”. Puteţi să faceţi personajul mai înalt sau mai scund, mai gras sau mai slab. După care luaţi pe rând elementele anatomice.

imagine

Puteţi deci să optaţi pentru o anumită formă a capului, frizură, sprâncene, ochi, nas, gură, şi unde e cazul mustaţă şi barbă. La fiecare dintre aceste elemente sunt mai multe sau mai puţine alternative, la care puteţi aplica de regulă culori şi reglaje fine (mai la stânga… mai mare…). Procesul este intuitiv aşa că nu merită intrat în mai multe detalii. Iar rezultatele frumuşele. Păcat de mâinile-biluţe… Am apreciat opţiunile de la final, de salvare. Puteţi salva avatarul fie ca fişier .mae pe care îl puteţi ulterior reîncărca şi continua modificările, dar şi ca fişier grafic: JPG sau PNG, acesta din urmă opţional cu transparenţă! Puteţi salva imaginea la o dimensiune de până la 800 de pixeli! Iar dacă doriţi doar capul nu şi corpul, debifaţi opţiunea Body.

imagine imagine

PS: Webmasterii pricepuţi pot folosi webaplicaţia în situri proprii, via JavaScript sau Flash. Detalii la secţiunea Developers.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *