Doar azi gratuit: Partition Manager 10.0 Personal


“Dorim să vă mulţumim pentru că aţi descărcat programul nostru şi pentru că ne-aţi transmis comentarii şi sugestii preţioase. Părerea dumneavoastră este importantă pentru noi pentru a vă oferii cele mai bune servicii posibile. Drept dovadă, Paragon este încântat să vă ofere ceva ce aţi solicitat – Partition Manager 10.0 Personal cu suport pentru cele mai noi sisteme de operare.” Astfel se explică singură oferta de astăzi de pe GiveAwayOfTheDay: Partition Manager 10.0 Personal, program care în mod normal ar face cam 40usd. Faţă de ceea ce aţi cumpăra există însă o limitare: WinPE nu este inclus în acest pachet, şi nici Virtualization Manager 2009.

imagine

Cităm de pe GAOTD. Beneficiile dumneavoastră pe scurt:

  • Partiţionare răpidă şi uşoară: efectuează operaţiile de partiţionare în câţiva paşi. Crează, formează, şterge şi restaurează partiţiile, repartizează hard disk-ul fără pierderea datelor, redistribuie spaţiul liber între partiţii, uneşte două partiţii într-una singură etc.
  • Administreză Vista/XP sau Vista/Windows 7 pe un singur PC: rulează mai multe versiuni de Windows pe PC-ul dumneavoastră  şi poate comuta între ele extrem de uşor la pornire.
  • Rezolvă toate problemele frecvente de butare: cu Boot Corrector puteţi elimina toate problemele cunoscute de butare şi să menţineţi sistemul stabil.
  • Şi multe altele…

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. jürgen.toth spune:

    O alternativă „free” ar putea fi Parted Magic, descărcabilă aici: http://partedmagic.com/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *