Tetris cum nu aţi mai văzut


Priviţi la imaginea de mai jos. Nu înţelegeţi nimic din ea? Atunci frunzăriţi alte articole de pe CNet.ro, căci acesta se pare că nu e pentru Dvs… Despre stereograme am mai vorbit (aici şi un generator aici). Dar v-aţi gândit vreodată că stereogramele ar putea fi folosite la un joc? Iniţial nu mi-a venit să cred, după care am început cu Oana să ne “holbăm” (scuzaţi cuvântul, dar cam aşa stai în faţa stereogramelor) ca să ne jucăm… şi am ajuns pe la 300 şi ceva de puncte. Este vorba despre Tetris, aceasta o ştiţi deja, iar în partea de sus a ecranului aveţi piesa următoare iar jos scorul. Şi tastele de joc sunt cele tradiţionale, deci chiar nimic nou… în afară de imagine.

imagine

Vă invit deci să vedeţi Stereogram Tetris. Are niveluri de dificultate, tabelă de scor online şi… cam atât. Fără powerups sau altele, pentru că provocarea cu tipul de imagine ajunge.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. seba18 spune:

    Foarte tare, merci pt link! Eu m-am oprit aici (au inceput sa ma doara ochii si mi-am pierdut concentrarea): http://img23.imageshack.us/img23/5756/40647522.png.

  2. radu.capan spune:

    Uaaauuu. Asta da scor…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *