Gardenscapes: ne facem o grădină frumoasă


Gardenscapes este cel mai nou joc de la Playrix Entertainement şi dacă vă interesează lucrul din spate la joc puteţi citi aici un interviu. Jocul amestecă două genuri, dar să o luăm cu începutul. Povestea sună cam aşa: trăim la oraş, cam intoxicaţi de poluare, dar primim o scrisoare în care ni se spune că bunicul ne-a lăsat moştenire ceva – o casă cu o mare grădină. Ajungem la faţa locului unde doar perspectivele sunt bune pentru că realitatea din teren e cam deprimantă. Grădina arată ca vai de ea, dar are potenţial. Aşa că vom începe să vindem lucruri de prin casă pentru a o aranja.

imagine imagine

Cu alte cuvinte avem şi un joc de management al banilor (vom decide ce să cumpărăm, bănci, piscină, statui… dar şi ce model pentru fiecare în parte) şi un joc hidden-object, adică de găsire a obiectelor (cumpărătorii apar în banda din stânga iar noi trebuie să găsim printre lucrurile aruncate aiurea ceea ce cer ei). Există un mecanism de hint-uri, evident (găsiţi semnele de întrebare în fiecare nivel). Cumpărătorii îşi cam pierd în timp răbdarea, deci grăbiţi-vă să le răspundeţi. Întârzierea înseamnă mai puţini bani. Mi-a plăcut că activarea unui hint oferă forma obiectului de căutat la toate cererile active la un moment dat. Sunt apoi şi un fel de camere de supraveghere, pe care dacă daţi clic, pentru 1-2 secunde arată toate obiectele de găsit.

imagine imagine imagine

Ca să fiţi mai motivat să vă aranjaţi grădina, jocul vine şi cu un screensaver pe care îl puteţi – sau nu – activa. Astfel, când computerul se plictiseşte va arăta grădina Dvs virtuală, mai avansată sau nu tocmai. Ar mai fi şi alte lucruri de spus despre joc, dar mai puţin esenţiale. Vă las cu trailerul.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Ce joc minunat cu imagini minunate si un sonor de vis. Nu pot sa cred ca a fost inventat un joc atat de pretios si atractiv. Mii de multumiri celor ce l-au inventat, e sooooooper, sooooooper, soooooooooper. Imi place f mult.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *