Doar azi gratuit: FastPictureViewer


FastPictureViewer Professional este un instrument de vizualizare şi selectare imagini în special pentru fotografi, oferind: suport pe 64 de biţi, vizualizare imagine raw cu manipulare completă a culorii, funcţii de clasare după standardul Adobe XMP şi accelerare hardware cu suport pentru procesoare multiple. A fost conceput ca aliat perfect  pentru orice suită software de administrare a valorilor digitale cum ar fi Adobe Lightroom sau Microsoft Expression Media. În combinaţie cu FastPictureViewer WIC Codec Pack oferă acces la formate raw a peste 300 modele de camere digitale, împreună cu formate standarde de imagine precum Adobe DNG, TIFF, HD Photo, GIF, BMP şi JPEG. Programul este disponibil în 12 limbi.

imagine

Am citat din prezentarea de pe GAOTD a ofertei de astăzi. Dacă introducerea a fost prea lungă, iată rezumatul: puteţi să aveţi gratuit un program care în mod normal costă 30usd şi dedicat vizualizării de imagini. Oferta este aici iar de descărcat aveţi doar 5MB. Se pune o întrebare serioasă: avem nevoie de un viewer de imagini comercial? Personal folosesc IrfanView (e gratuit) şi nu simt nevoia de altceva. Mai este şi FastStone Image Viewer, mai complex, chiar dacă poate puţin mai lent. Şi atunci de ce FastPictureViewer? Pentru că se laudă a fi cel mai rapid program de acest gen. Sau, ca să citez de pe situl produsului, The Porsche of image viewers. M-a mâncat curiozitatea să îl văd în acţiune şi se mişcă rapid, nimic de zis… dar nu pot să spun că am simţit vreo diferenţă faţă de IrfanView. Oricum… poate unii sunt nemulţumiţi de programul ce îl folosesc acum pentru a vedea imaginile şi ar vrea altceva… mai bun, mai rapid. Detalii mai multe despre program pe FastPictureViewer.com.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *