HTC Leo sau HD 2 vine curând!


După cum bine ştiţi (aţi observat de-a lungul postărilor pe CNet, referitoare la Windows Mobile), HTC tot încearcă să îşi menţină poziţia de lider şi concurează serios cu cei de la Apple. Vă veţi întreba cum, căci în principiu cam tot pe-acolo sunt. Ei bine, acum se pare că vor sa arate că sunt chiar buni, înaintând noul model HTC Touch HD2 (zis şi Leo) – primele imagini aici. Se caută o reîmprospătare a ceea ce este în prezent HTC Touch HD, bineînţeles venind cu o doză de referinţe suficient de convingătoare pentru cei cunoscători (sau nu neapărat).

imagine

Eu de exemplu, fiind utilizator de HTC Touch HD, ştiu cam ce diferenţă este între procesorul Qualcomm MSM 7201A 528 MHz care e prezent pe HD, şi Qualcomm Snapdragon QSD2850 1 GHz care e prezent pe Leo (încet încet ne apropiem de PC-uri). De asemenea, diferenţe considerabile ar fi la RAM (HD are 228 Mhz, Leo are 448 Mhz) şi la un aspect destul de important pentru mine (care nu prea sunt adeptul stylus-ului) cum ar fi TFT capacitive touchscreen care este prezent pe Leo (nu va mai putea fi folosit nici un obiect străin înafara degetului – testat de mine acest proces pe HTC Magic, şi într-adevăr, cu nimic altceva nu poţi folosi touchscreen-ul înafara degetelor), spre deosebire de TFT resistive touchscreen care este prezent pe HD. Ca un mic inconvenient care l-am observat este capacitatea acumulatorului, care pe Leo este de 1230 Mah şi pe HD este de 1350 Mah (credeţi-mă, se simte, mai ales când foloseşti din plin device-ul). Acum, nu ne rămâne decât să vedem cam la ce preţ va fi, şi cât de accesibil va fi şi în Europa şi când anume.

Sistemul de operare este îmbunătăţit din fabrică (Windows Mobile 6.5) deci nu va fi nevoie de ajustări (evident, asta e exclus celor care "mânuiesc" zilnic rom-urile). Mai jos puteţi vedea un mic filmuleţ demonstrativ.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *