Doar azi gratuit – The Mysterious City: Cairo


The Mysterious City: Cairo este dat astăzi gratuit via GAOTD, iar pentru fanii HOG (hidden object games) care vor să joace dar nu vor să scoată un ban din buzunar, oferta de astăzi pică bine. Este continuarea jocului “The Mysterios City: Golden Prague”, noua locaţie fiind evident Egiptul. Aflăm că trei obiecte străvechi au dispărut pe drumul spre muzeul din Alexandria, iar sarcina noastră este evident să le găsim. Pentru aceasta vom parcurge o serie de scene în care trebuie să găsim obiectele fie după nume, fie după siluetă. De asemenea există şi mini-jocuri de găsire a diferenţelor, puzzle-uri ş.a.

imagine imagine imagine

Nu lipseşte sistemul de hint-uri, care vă penalizează cu 2 minute. În modul relaxat aveţi însă 100 de minute la dispoziţie, ceea ce ar trebui să fie de ajuns. Vă plac jocurile din familia hidden objects? Dacă da, profitaţi de oferta de astăzi: kitul are 56MB. Pagina lui oficială, pe iWin.com, o găsiţi aici (atenţie: oferta GAOTD nu este oferta iWin cu reclame, a nu se confunda).

imagine imagine imagine

Atenţie: acesta este un joc comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu ştiţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– jocul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi jocul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca jocul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe şi jocuri utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *