Subtitrări în limba română pentru filme


Astăzi multe dintre premiere au loc simultan în SUA şi în România. E de bine. Multe seriale americane sunt difuzate destul de prompt şi în România. E tot de bine. Nu suficient de bine ca să reducă fenomenul descărcărilor de filme şi seriale de pe internet. Recent am văzut că serialele tv sunt tot mai urmărite via torrente. Ce să mai spunem de filme (artistice şi documentare)! Dar de unde se pot lua subtitrări? Siturile sunt multe, iar de calitate puţine. Facem un schimb: eu vă spun cele pe care eu le consider mai bune, Dvs prin comentarii completaţi cu experienţa proprie. Şi în vârful listei pun rapid secţiunea de titrări de pe RegieLive şi situl intitulat simplu Titrari. După mine sunt cele mai bune.

imagine  imagine

Datorită comentariului unui cititor am dat şi de situl Subs.ro – mai multe seriale sunt acolo atent urmărite, prin publicarea subtitrărilor. Situl NiftyTeam.ro este chiar al unei echipe de traducători (deci aici mergeţi la sursă). În fine, mai pun o ultimă adresă, deşi nu este vorba de un sit pe care să îl fi folosit prea des: AllSubs.org, cu secţiune pentru limba română.

imagine imagine imagine

Acum e rândul vostru: care vă sunt siturile favorite pentru subtitrări?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

7 comentarii

 1. DonJose spune:

  Un motor de cautare in toate aceste pagini cit si in altele se poate gasi aici subtitrari.exsto.ro.

 2. Laur spune:

  Subs.ro este preferatul meu. Majoritatea legaturilor din comentariile la torrentele cu filme duc catre Subs.ro.

 3. Alexandra spune:

  Eu folosesc http://subtitrari.exsto.ro asa poti cauta pe toate siturile de subtitrari. 🙂

 4. Septimiu29 spune:

  Mie „Titrari” mi se pare cel mai bun.

 5. banditul spune:

  Pe langa cele mentionate, un alt site foarte bun de titrari este http://www.subtitrari-noi.ro. La fel ca in cazul Nifty Team, site-ul apartine chiar echipei de traducatori, multe dintre subtitrari aparand aici pentru prima data. Iar calitatea lor este foarte buna (vorbesc aici in special de traduceri pentru seriale). Eu zic ca merita incercat.

 6. Daniel spune:

  Sau http://www.subpedia.ro/

  Ce nu s-a spus este istoria acestor site-uri.

  Cu multi ani in urma se posta pe http://dvd.box.sk/, apoi a aparut titrari.ro, in urma unei scindari a aparut subs.ro… (in tot acest timp au aparut si disparut o multime de alte site-uri) traducatori s-au impartit intre diferitele site-uri. Toti fac insa o treaba minunata, ca si CNET.ro de altfel.

  Succese.

 7. radu.capan spune:

  Multumim de completare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *