Doar azi gratuit: 3D Text Commander


Dacă vă amintiţi de Cover Commander atunci aproape ştiţi şi 3D Text Commander, ofertă gratuită astăzi via GiveAwayOfTheDay. Fără să scoateţi din buzunar 30 şi ceva de dolari puteţi avea gratuit acest program care, evident, vă permite să creaţi rapid texte 3D pentru pagini web sau alte scopuri (merge şi la tipărire, dat fiind că poţi scoate imagini până la 4000×4000 pixeli). Prezentarea GAOTD spune: Generaţi banere impresionante sau butoane de navigare cu text 3D completate de umbre şi reflexii. Creaţi design pentru flaiere şi broşuri cu un stil inovativ de inaltă rezoluţie 3D. Insofta 3D Text Commander le poate face uşor pe toate şi chiar mai mult! Nu sunt necesare setări complexe şi nu implică nici prea multe cunoştinţe graţie comenzilor vizuale ce funcţionează în timp real.

imagine

Şi continuă cu motive pentru care să alegeţi 3D Text Commander:

 • Captaţi atenţia cititorilor dvs. cu un baner 3D animat.
 • Profitaţi de colecţia de texturi gratuite.
 • Aranjaţi textul în aşa fel încât să întrumească aşteptările dvs.
 • Bucuraţi-vă de simplicitate şi siguranţă.
 • Previzualizaţi textul 3D final în fereastra de previzualizare în timp real, întorceţi-o cum doriţi doar trăgând de aceasta cu mouse-ul.
 • Decoraţi textul 3D cu umbre şi reflexii realistice 3D schimbând luminozitatea şi jucându-vă cu intensitatea acestuia.
 • Puteţi duce versiunea dvs. finală a banerului 3D la o înaltă rezoluţie până la 4000 pe 4000 pixeli direct la publisher, sărind peste nenumărate operaţii de conversie, putând salva banerul direct în formatul dorit.

Mi-a plăcut Cover Commander, îmi place 3D Text Commander. Dacă lucraţi pe web în special veţi aprecia programul. Mostre realizate cu acest program găsiţi aici. Exportă în formatele JPG, GIF, PNG dar şi SWF.

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. WhiteWolf spune:

  Din pacate solicita extrem de mult memoria (si nu numai: TuneUp Optimizerul functiona aproape non-stop), e complet lipsit de functiile „undo” si (respectiv) „redo” si cel putin din punctul meu de vedre, testandu-l, nu se prea justifica pretul.
  Desigur, cei de la GiveAwayOfTheDay chiar fac o treaba grozava oferind zilnic diverse resurse gratuite insa, in cazul de fata, indiferent ca te decizi sa salvezi in format imagine sau in fisier compatibil playerelor (sa zicem avi) m-a dezamagit teribil faptul ca exista doar o oferta extrem de limitata pentru „motion”. Ca sa nu mai spun de faptul ca nu se ofera posibilitatea de a salva ceva pur si simplu static.
  Repet, fiind o gratuitate oferita unui program comercial, merita macar testat. Insa dincolo de asta, chiar nu consider ca e ceva ce merita pastrat luand in considerare risipa de resurse si consumul intensiv pe care il produce

 2. radu.capan spune:

  Corect, papa memorie multa dar nu e genul Word sau navigator web sa il tii deschis mult timp. Folosesti si inchizi. Cred ca incepatorii vor fi foarte bucurosi de program pentru ca poti face rapid ceea ce in Photoshop ti-ar cere timp si cunostinte.
  Poate salva imagini statice, dovada in captura de mai sus, textul CNet.

 3. WhiteWolf spune:

  Daca vrem sa ne referim strict la incepatori, cred, mai simplu decat Banner Buddy nu cred sa existe. E adevarat, nu e in „3D” dar pe langa optionalul intre link sau imagine click-uibila, ofera si posibilitatea incarcarii de imagini de pe masina proprie sau de pe un anumit url. Plus ca e gratuit.
  Cum am zis si mai sus, e putin absurd sa cauti „bunele si relele” la ceva oferit gratuit. Asta face ca „dreptatea” sa fie de partea ta. Si da, merita review-ul facut.
  Imi cer scuze, mai sus m-am exprimat gresit; nu vroiam sa ma refer la static ci la genul de imagine care „pulseaza”. Si care lipseste.

 4. m1ha1 spune:

  Gata, l-am luat. Mersi pt pont. 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *