Moove.ro: SMS-uri gratuite


Webaplicaţiile pentru SMS-uri gratuite… vin şi pleacă… Web2SMS.ro este stabil probabil tocmai pentru că e un serviciu plătit. Cele gratuite apar, merg o vreme, apoi dispar în ceaţă. Moove.ro s-ar putea să aibă o altă soartă, dar fiind că ţinteşte şi spre un plan comercial, pe lângă cel gratuit. Pentru moment doar cel din urmă e funcţional. Iar din testele mele chiar e funcţional (îl folosesc doar de vreo două zile şi am trimis maxim 3-4 SMS-uri). Aşteptăm în comentarii experienţa Dvs. Situl nu obligă la înregistrare, dar cred că fără cont poţi trimite maxim 3 SMS-uri pe zi. Cu cont poţi trimite… oricâte (???).

imagine

Evident, în coada mesajului SMS va apare adresa sitului, adică www.moove.ro. Un preţ nu foarte mare (dacă numele sitului era www.trimite-sms-uri-gratuite-acum-de-aici.ro atunci era dramă). Cu un cont poţi să îţi notezi numerele de telefoane folosite mai des într-o agendă. Din păcate SMS-urile le vei putea trimite tot unul câte unul. Doar modul Business Mooves va permite SMS bulk (şi trimitere programată). Ceea ce nu îmi place este că situl nu are absolut nimic ce s-ar încadra la termeni şi condiţii de utilizare. Răsfoind diverse situri am dedus să situl ar fi realizat de Mihai Fanache de la Mediacafe.ro. Pe un blog, la 7 septembrie, un membru Mooves scria în răspuns la o observaţie similară: “Lucian – true, lipsesc termenii si conditiile – le publicam asap. Stai linistit – nu va pleca nici un sms publicitar catre baza de utilizatori.” Suntem în octombrie şi acest detaliu nu s-a rezolvat. Vorbim însă de un beta aşa că trebuie să fim înţelegători. Personal m-aş bucura să aibă succes şi să reziste şi cu planul free, pentru că eu unul nu m-am obişnuit să scriu mesaje de pe mobil… prefer tastatura…

imagine

PS: Folosiţi alte servicii similare?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (27 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

59 comentarii

 1. roberto spune:

  Nu primesc codul de validare pe tel?! Ce are?

 2. alin spune:

  Sunt inregistrat dar se pare ca mesajele mele intarzie… De ce? Stie cineva?

 3. catalin spune:

  Eu am facut contul pe Moove.ro de acum 2 luni. A mers sa trimit SMS-uri insa nu le trimitea chiar pe toate. Daca incercam sa trimit in jurul orei 23.00 exista sansa ca SMS-ul sa nu fie trimis chiar daca pe ecran imi scria mesaj trimis. Puteam trimite 10 SMS-uri pe zi. Am trimis chiar ieri dimineata la ora 10.00 unul. A mers. Azi vad ca nu se incarca site-ul.

 4. Feraru spune:

  Am si eu o mica problema, in rest ma inteleg bine cu aceasta oportunitate. Nu stiu cum sa imi citesc mesajele care le-am trimis… si mi-as dori acest lucru. Vad doar o parte dintr-un mesaj, nu il vad pe tot. 🙁
  Mi-as dori sa pot face acest lucru… stie cineva cum o pot face?

 5. petrica spune:

  Gata cu viata lui, nu mai merge, pacat.

 6. elena spune:

  As vrea sa dezactivez contul… Pentru ca numerelor care le trimit mesaje dupa situ-ul asta… le primesc de multe ori… Cum fac?

 7. lidia spune:

  Am incercat sa trimit SMS. Imi scrie ca s-a trimis, dar destinatarul nu il primeste.

 8. Rares spune:

  Lidia, din pacate serviciul nu mai functioneaza de o vreme.

 9. Georgiana spune:

  Nu mai merge Moove…


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *