Panda Internet Security 2010: gratuit un an!


Soluţia de protecţie pe care o folosiţi pentru calculatorul Dvs e pe expirate? Sau vă nemulţumeşte? Atunci puteţi încerca Panda Internet Security 2010. Astăzi şi doar astăzi, pentru a sărbători compatibilitatea cu Windows 7, puteţi descărca aplicaţia şi instala fără să plătiţi ceva. Trebuie să mergeţi însă aici, unde veţi completa un scurt formular în care se cere şi adresa Dvs de email: via email veţi primi codul de activare pentru Panta Internet Security 2010, valabil un an de zile. Uau… e ceva! În mod normal ar costa 80 de euro!!! Atenţie însă: va trebui să vă grăbiţi pentru a vă încadra în termen (cred că oferta va expira diseară, poate înainte de ora 0, ora României).

imagine

Ce primiţi la pachet? Anti-Virus, Anti-Spyware, Anti-Phishing, Anti-Rootkit, Firewall, Identity Protect, Anti-Spam şi Parental Control. Nu am folosit niciodată vreo soluţie de securitate Panda, dar în topuri ocupă poziţii acceptabile.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

10 comentarii

 1. gabriel spune:

  Bravo, Radu… excelent articol, Panda moca… super!
  Multumim de semnalare…
  Respect.

 2. ady spune:

  Ce optiune trebuie selectata pentru a beneficia de gratuitate? Cu ocazia asta devin „tester”, caci nu am o parere stralucita despre panda; dar, ii acord o sansa, daca tot e gratuit 🙂 .

 3. radu.capan spune:

  A se folosi al doilea link din articol!

 4. ady spune:

  Dap, scuzele de rigoare.

 5. jürgen.toth spune:

  Mai toti producatorii de solutii antivirus ofera doar pentru ziua de astazi (ziua lansarii Windows 7) oferte speciale, chiar si Kaspersky si Norton Symantec, vezi articolul (in limba germana) de aici: http://stadt-bremerhaven.de/kaspersky-internet-security-2010-kostenlos/

 6. jürgen.toth spune:

  Ah, si actual si o oferta de protectie anti-malware, valabila tot astazi, de pe acelasi blog pomenit mai sus: http://stadt-bremerhaven.de/a-squared-anti-malware-ein-jahr-kostenlos-nutzen/

 7. ady spune:

  Mda, se pare ca s-au dovedit a fi neseriosi cei de la Panda; am incercat cu 2 adrese de email, si nu au trimis nici un cod de activare.

 8. gabriel spune:

  Dap, si eu am facut la fel si tot de acelasi rezultat am avut parte…TEAPA!

  Respect.

 9. gabriel spune:

  Rectific, azi am primit cele doua coduri de activare la cele 2 adrese de mail pentru care am subscris. DECI… nu a fost TEAPA… scuzele de rigoare!

  Inca odata BRAVO RADU… pentru semnalizare.

  Respect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *