De prin lume: puzzle-uri (III)


E timpul să ne mai plimbăm prin lume cu puzzle-uri. Am găsit un nou set de tapeturi şi din ele am ales 15 pentru a le transforma în puzzle-uri. Seria tot creşte şi dacă vreţi să vedeţi toate puzzle-urile pe care le-am generat pentru Dvs ajunge să urmaţi tagul puzzleuri. Vă amintesc că toate sunt programe gratuite, mici, ce nu necesită instalare. Puzzle-urile din prin lume, ediţia a III-a, pot fi descărcată de aici (un singur fişier, 3.1MB). Lansaţi şi jucaţi! Vă puteţi întrerupe oricând, pentru că stadiul în care aţi ajuns este memorat. Când aveţi timp să continuaţi veţi relua exact de unde v-aţi oprit!

imagine

Am reunit 15 imagini din tot felul de locaţii (SUA, Italia, Austria, Ungaria, Olanda…), iar unul are chiar 198 de piese! Vă trebuie ceva răbdare! Dar altele sunt la 70-90 de piese, deci mai uşoare. Nu există piese rotite. Succes!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Oki spune:

    198 de piese? Uraaa!!! In sfarsit 🙂 … Astept cu incredere si o editie speciala ptr masochisti: peste 250 de piese + piese rotite + imagine surpriza. Daca gasesti cateva imagini spectaculoase, cred ca merita facut si un set de asta…

  2. radu.capan spune:

    Am retinut sugestia!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *