Android 2.0 vs. Motorola


Nu ştiu cât de familiarizaţi sunt unii cu sistemul de operare Android oferit de către cei de la HTC, însă eu unul îl consider un fel de Mac OS comparativ cu Windows. Bineînţeles, nu poţi face la fel de multe ca şi pe Windows Mobile, datorită faptului că trebuie să fii în permanenţă conectat la internet. Însă, după cum bine ştim, nu e asta o mare problemă, pentru că cei care îşi permit un astfel de device pot da şi 5-10 euro lunar la un abonament de date. Se pare că acum vine în forţă ultima versiune a Android-ului, Android 2.0, şi odată cu el cei de la Motorola vor să-şi facă resimţită prezenţa prin Motorola DROID.

imagine

Bineînţeles că vom găsi device-uri cu Android 2.0 şi în lista celor de la HTC (care, apropo, se pregătesc alături de cei de la Samsung cu ceva modele promiţătoare pentru sfârşitul anului) undeva la sfârşitul lui 2009. Cu ce vine noul acest Motorola DROID? Are un ARM Cortex A8 CPU la o frecvenţă de 550MHz (suntem deja obişnuiţi cu astfel de procesoare), o cameră foto de 5megapixeli pentru pasionaţii de foto şi cu autofocus, nelipsitul GPS cu suport A-GPS, şi o memorie internă de 16 GB din câte am înţeles. Eu personal continui să merg pe platforma Windows Mobile, datorită mobilităţii, uşurinţei de a programa, şi multe alte aspecte care cântăresc ca un aspect pozitiv dintre toate device-urile. Vă las să vă delectaţi cu filmuleţul semnificativ asupra noului device oferit de către Motorola.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. bseiche spune:

    Android NU este facut de HTC ci de Google. HTC este doar a doua firma care a pus android pe telefonaele lor. HTC este un producator de smartphonuri.

  2. ady spune:

    Dap, ai dreptate, insa stim cu totii ca in Romania cel putin, a fost adus de catre HTC. La ei am vazut prima oara Android OS.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *