TubeRadio.fm: player YouTube


Cum se defineşte TubeRadio.fm? “Este videoplayer-ul muzicii de pe internet. Un fel de iTunes combinat cu YouTube combinat cu Spotify. Este absolut gratuit şi nu ai nimic de instalat.” Definiţia este destul de corectă, dar cel mai bine este să vă convingeţi singuri. Fără să vă deschideţi vreun cont puteţi testa imediat webaplicaţia. Cu un cont – gratuit – veţi avea facilităţi precum salvarea playlist-urilor şi accesul la dimensiunea socială a sitului. Dar să vedem concret ce oferă TubeRadio.fm. În captura de mai jos am eliminat elementele ce ţin de navigator: nu pare o aplicaţie desktop? Ba da… Să îi vedem părţile.

imagine

Evident punctul de plecare este căutarea: pe YouTube sau per discografie. Putem astfel găsi uşor o anumită piesă (dacă există pe YouTube… şi acolo sunt milioane de piese), un anumit album sau anumit solist. Putem grupa piesele în playlist-uri (cu facilităţi aşteptate precum drag and drop). Listele apar în partea stângă: la shared playlists putem strânge liste care nu sunt ale noastre dar ne plac (realizate deci de alţii). În partea de jos sunt informaţiile: de la coperta albumului la clipul YouTube şi informaţii precum versuri, biografie, artişti similari. Nu vă luaţi după “Dreadful Lyrics” şi “Scary Bio”. E doar o adaptare temporară dat că astăzi e Halloween-ul. Textele vor reveni la normal după această sărbătoare americană.

Ce mi-a plăcut mult a fost uşurinţa găsirii pieselor, ascultării lor, grupării în liste… şi faptul că ele curg automat una după alta, fără intervenţia noastră. Mai mult, dacă puneţi în modul fullscreen piesele vor trece de asemenea una după alta, totul în fullscreen. Cu alte cuvinte poţi urmări piesele una după ala ca la televizor (cu calitatea… bine ştiută), lucru util poate uneori la petreceri sau în cine ştie ce alte contexte. Vă las acum cu două clipuri ce explică suplimentar cum funcţionează TubeRadio.fm.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *