Zeci de puzzle-uri de Halloween!


Deşi sunt împotriva importurilor de tradiţii, dar mai ales împotriva spectacolului prea înfiorător (pentru cei mici în special) oferit uneori de Halloween, iaca mă trezesc pentru a doua oară aliniindu-mă “sezonului”. Anul trecut v-am oferit 20 de puzzle-uri din zece imagini. Astăzi vă ofer 88 de puzzle-uri din 44 de imagini (şi nu e totul, vedeţi mai jos). Fiind prea multe, am făcut de fapt două fişiere: PuzzleHalloween2 şi PuzzleHalloween3, ambele cam de 6MB. Ambele conţin câte 44 de puzzle-uri bazate pe 22 de imagini – fiecare de două ori, cu niveluri diferite de dificultate. Astfel, în cele două pachete veţi găsi puzzle-uri pentru copii dar şi pentru pasionaţii de vârste mai mari. De la 15 la 170 de piese!

imagine

Repet poezia: pachetele de puzzle-uri sunt executabile ce nu necesită instalare. Descărcaţi, lansaţi, jucaţi. Vă puteţi întrerupe oricând, pentru că jocul memorează unde aţi rămas. Când redeschideţi un puzzle neterminat veţi găsi chiar şi piesele acolo pe ecran unde le-aţi lăsat. Folosiţi-vă de Ghost (fantomă – imagine difuză ca fundal) sau Image (imaginea întreagă, click dreapta pe ea pentru a alege dimensiunea) ca să vă fie mai uşor.

imagine

Şi pentru că ieri Oki cerea şi puzzle-uri mai dificile, iată suplimentar PuzzleHalloween4 (aproape 4MB), în care sunt 24 de puzzle-uri grele! Unul are chiar peste 300 de piese! Majoritatea sunt fie cu piese rotite, fie puzzle-uri surpriză, ceea ce înseamnă că nu ştiţi ce imagine trebuie descoperită decât la final. Şi dacă la unele puzzle-uri numărul de piese e mic şi nici nu au rotiri, deci par banale, să ştiţi că acolo piesele sunt 100% simetrice deci e mai… greu! Dacă nu înţelegeţi de ce e mai greu încercaţi doar să jucaţi! Atenţie: aceste puzzle-uri (unele din cele 24) pot cere ore pentru a le termina!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *