Teme WordPress pentru maintenance mode


Tocmai ce ți-ai cumparat un domeniu pentru noul tău blog, dar încă nu ai reușit să pui totul la punct așa cum îți dorești. Sau poate ai nevoie să modifici sau să schimbi tema vizuală. Mai mult ca sigur nu vrei să ai tot internetul părtaș la toate acestea. Poți pune o pagină albă pe care să scrii stilizat cu h1 și eventual bolduit “Revenim în curând” și să speri că vizitatorii tăi vor avea suficienta răbdare.

Există, totuși, o variantă mai elegantă prin care îți informezi cititorii când vei reveni, le poți da posibilitatea de a abona la blog prin intermediul Feedburner,  de exemplu, și îi poți anunța când ești din nou online, la exact momentul potrivit. Descarcă și activează pluginul Theme Tester – nu uita să citești cum anume se folosește, apoi alege una din temele următoare.

WP Blueprint

wpblueprint_cap

Pagina de lansare | Demo nu este disponibil

Ice Breaker

ice_breaker

Pagina de lansare | Demo

LaunchPad

launchpad

Pagina de lansare | Demo

UnderCon

undercon

Pagina de lansare | Demo

Changing Room

Changing_Room

Pagina de lansare | Demo

Dacă temele prezentate până acum au fost gratuite, WP Wrench, ce oferă aproximativ aceleași funcționalități – primești în plus un panou de control cu ceva mai multe funcționalități, costă 8 dolari.

wp_wrench

Pagina de lansare | Demo

Acum nu pot decât să sper că strădania mea nu a fost în zadar și că, data viitoare când mai meșteriți ceva la blog, nu voi găsi obișnuitele pagini albe.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *