Editoare online de imagini


Era o vreme, acum 1-2 ani, când scriam destul de des despre editoarele online de imagini: când apărea unul nou şi care se evidenţia cu ceva, imediat scriam articol. Apoi am renunţat pentru că nu poţi ţine pasul cu câte editoare sunt… şi nici nu pot spune că în timp au apărut unele care să fie mai cu moţ decât celelalte. Unele pun accentul pe simplitate, altele vor să aibă cât mai multe instrumente utile; unele se limitează la operaţii – foarte – de bază, drept urmare încărcându-se mai rapid. Dacă vreţi o listă mai amplă de astfel de editoare vă recomand articolul 55 Awesome Online Photo Editors, apărut nu de mult pe BestDesignTuts.com.

imagine

Printre primele zece nu am găsit editoare de care să nu ştiu, excepţie PicMagick, ilustrat mai sus. De Pixenate (vezi mai jos) ştiam, dar se pare că nu am scris niciodată despre el. Cu astfel de editoare puteţi realiza scalări, decupări, reglări de intensitate, aplicarea de efecte (ex: sepia), adăuga text ş.a.

imagine

Am să enumăr câteva, lăsându-vă pe celelalte să le descoperiţi din articolul indicat:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. jürgen.toth spune:

    Poate că mi-a scăpat la citire, dar interesant e şi editorul online de de deviantART.com cu un nume uşor de memorat, muro: http://muro.deviantart.com/

  2. radu.capan spune:

    E recent lansat (vreo lună parcă), de aceea nu apare în listă.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *