BitDefender Internet Security 2010: gratuit 6 luni


Sunt un vechi client BitDefender. Este al treilea an în care îmi plătesc licenţa şi nu regret. Dacă nu l-aţi testat niciodată atunci s-ar putea să vă atragă oferta Go4It.ro, care a obţinut o înţelegere specială cu firma românească BitDefender, în baza căreia oferă varianta Internet Security 2010 gratuit nu pe o lună, ci pe şase luni! Îi mulţumesc lui Gabi pentru semnalare şi o transmit mai departe. Mergeţi la această pagină sau direct la pagina de descărcare (problemele tehnice de la lansarea ofertei au fost depăşite). Puteţi profita de BitDefender Internet Security 2010 gratuit dacă acţionaţi până în 18 decembrie. Şi dacă vă place produsul, apoi îl puteţi cumpăra cu 30% reducere.

imagine

Cei care doresc informaţii despre produs le găsesc aici. Eu voi cita mai jos noutăţile aduse de versiunea 2010 (încă nu o am, dar o voi avea în curând, dat fiind că îmi expiră versiunea 2009).

 • Mai multă protecţie!
  Proiectate să-şi declanşeze atacurile cu întârziere, când calculatorul tău este mai vulnerabil, majoritatea ameninţărilor informatice de astăzi pot induce în eroare soluţiile antivirus. BitDefender 2010 include o tehnologie inovatoare, Active Virus Control, care monitorizează permanent toate aplicaţiile active de pe calculatorul tău şi le blochează pe cele cu comportament suspect.
 • Mai multă viteză!
  Din cauza creşterii spectaculoase a numărului de viruşi noi, o protecţie eficientă presupune o viteza de detecţie din ce în ce mai mare. BitDefender beneficiază de o metoda de scanare optimizată, care presupune omiterea fişierelor cunoscute ca fiind sigure. Astfel, soluţiile din generaţia BitDefender 2010 îţi scanează calculatorul de două ori mai repede decât cele din generaţia anterioară, folosind mai puţine resurse de sistem.
 • Mai uşor de folosit
  Indiferent dacă eşti expert în probleme de securitate a datelor sau dacă faci primii paşi în acest domeniu, cu BitDefender poţi să-ţi protejezi calculatorul foarte uşor. Interfaţa soluţiilor BitDefender se adaptează şi oferă acces rapid la principalele funcţionalităţi de securitate de care ai nevoie, în funcţie de profilul de utilizator pe care l-ai ales (ex: opţiuni de Control parental pentru părinţi şi Modul pentru jocuri, pentru pasionaţii jocurilor pe calculator).
  În plus, soluţiile din generaţia BitDefender 2010 îţi oferă posibilitatea de a opta între cele trei moduri de afişare a interfeţei – Novice, Intermediar şi Expert- conform nivelului tău de cunoştinţe de operare a calculatorului.
 • Opţiuni îmbunătăţite de Control parental
  Modulul de Control parental include un nou sistem de raportare, care le permite părinţilor să vizualizeze site-urile web vizitate de copiii lor. În plus, părinţii pot stabili anumite intervale de timp în care copiilor le este permis să acceseze Internetul sau să folosească unele aplicaţii.
 • Îmbunătăţiri ale detecţiei intruziunilor
  BitDefender detectează şi blochează tentativele de modificare a fişierelor de sistem esenţiale şi de efectuare de înregistrări neautorizate în regiştri pe calculatorul tău. În plus, primeşti avertismente legate de tentativele de atac prin injectare de cod (injectare DLL).
 • Suport tehnic accesibil din produs
  Poţi obţine răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de soluţiile BitDefender sau poţi contacta direct echipa de suport tehnic, folosind linkul corespunzător din interfaţa.

imagine

Sunt mulţumit de BitDefender? Dacă nu aş fi, nu aş continua cu plătirea licenţei. Nu pot să spun că va merge bine şi la Dvs. În instituţia unde lucrez şi unde avem pachetele de antivirus sunt unele calculatoare mai slabe unde BitDefender merge cu probleme. Dar pe calculatoarele pe care le folosesc eu şi cu soţia merge brici. Nici o virusare de atâţia ani…


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 4,50 din 5)
Se încarcă...

6 comentarii

 1. Devirusare spune:

  Si eu tot BitDefender folosesc. 🙂

 2. Ionut Popa spune:

  Mersi ca ai scris de initiativa asta.

  Speram cu ea ca oamenii sa aiba ocazia sa testeze inainte sa cumpere, si 6 luni de zile e o perioada suficient de lunga sa iti dai seama daca merita sau nu sa cumperi un antivirus pe bani.

 3. gabi spune:

  Cu placere. 🙂

  Respect.

 4. TATAE spune:

  Incercati Avira si veti uita de BitDefender, nu e bun de nimic acest BitDefender.

 5. Vlad spune:

  L-am tras, l-am testat si merge foarte bine dar arata si mult mai bine decat vechea versiune. O sa il folosesc cu placere 6 luni si poate o sa cumpar si licenta la el.

 6. Păun Eugen spune:

  @TATAE

  Când Avira o să învețe ce este o bază centralizată de raportare a erorilor poate, poate o să fie o alternativă. Până atunci mai avem de așteptat.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *