Un fel de "Cool Edit Pro" pentru PocketPC


De obicei nu prea îmi place să pun o singură melodie ca ton de apel la telefon. De aceea adesea iau unele melodii care îmi plac şi le tai cu ajutorul Cool Edit Pro-ului, sau a diverselor programe de acest gen, care îmi permit să iau cu exactitate care porţiune o vreau din melodie. Se pare ca unele gânduri "mi-au fost ascultate" şi a apărut o aplicaţie care îmi va uşura munca, în sensul că voi face totul pe PocketPC. Nu va mai trebui să modific pe PC melodiile, apoi să le copiez, apoi să setez ca ringtone, etc. Totul voi face direct pe PocketPC!

imagine

Această aplicaţie este un editor de sunete profesional pentru PocketPC, care vă va permite să creaţi sau să editaţi melodii, voci sau sunete audio înregistrate. Când veţi edita fişiere audio veţi putea tăia, copia şi lipi părţi din înregistrări sau melodii, şi, dacă doriţi, puteţi adăuga efecte de genul ecouri, amplificări sau reverberaţii. WavePad este proiectat pentru a fi foarte uşor de folosit şi intuitiv pentru editare audio.

Caracteristici:

  • Funcţii de editare precum tăiere, copiere, lipire, ştergere, inserare, autoritm şi multe altele.
  • Efecte audio precum amplificări, normalizări, setări de egalizator, enveloping, reverberaţii, ecouri, revers şi multe altele.
  • Suport pentru un număr de formate audio ce includ mp3, wav (codecuri multiple) vox, gsm, real audio, au, aif, flac, ogg şi multe altele.
  • De ce mai e capabil acest tool, puteti vedea direct pe situl lor.

Puteţi descărca aplicaţia demo de aici. Puteţi cumpăra aplicaţia la preţul de 59$ de aici.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Paraschiv Adrian spune:

    „De obicei nu prea îmi place să pun o singură melodie ca ton de apel la telefon.” … Si cum faci tu ca sa cante telefonul melodii aleatore daca se poate? Un ringtone suffler?

  2. ady spune:

    Yep, exista. Cu aplicatia „programeaza-ti telefonul” poti seta mai multe tonuri de apel.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *