Cele mai populare situri de torrente pe 2009


Blogul TorrentFreak a publicat ieri un interesant top, în contextul sfârşitului de an: Top 25 Most Popular Torrent Sites of 2009. În top mai apare şi Mininova, trecut recent în tabăra 100% legal… în 2010 nu cred că va mai prinde nici măcar ultima poziţie. Tot TorrentFreak constata acum vreo săptămână că, după “marea schimbare”, Mininova a înregistrat o cădere cu 66% a numărului de descărcări pe zi. Miră pe cineva? Între timp, mult încercatul ThePirateBay ocupă primul loc. Incredibil. După problemele avute aş fi zis de mult că va muri. Are circa patru milioane de vizitatori pe zi şi rangul Alexa e 104. Pe locul doi Torrentz, cu două milioane şi jumătate de vizitatori pe zi, în Alexa pe locul 180.

imagine imagine

Urmează IsoHunt, Mininova, BTjunkie, TorrentReactor… şi altele. Vedeţi topul. În altă ordine de idei se tot vorbeşte despre revenirea sitului Demonoid (cadou de Crăciun cică). La mine cel puţin e pagină albă. Şi la alţii din România situaţia mi-a fost confirmată a fi aceeaşi. La voi merge? Mi-a prins bine cât a mers… dacă revine mă bucur.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. marius spune:

  Demonoid merge cu Opera 10.10 cu turbo activat RDS GALATI

 2. Vlad spune:

  Demonoid e inca o pagina alba si la mine.
  Sper sa revina cat de curand.

 3. Laur spune:

  On* La noi filelist cred ca e pe primul loc urmat de lasttorrens si pe urma cred ca iplay sau freshon.

  Off* Pagina alba si la mine, probabil inca lucreaza la restabilirea siteului. Si mie imi placea demonoid, gaseam tot ce vroiam, ce nu gaseam pe alte trackere. Acum este the pirate bay, dar se nimereste ba sa mearga prost downloadul ba sa fie torrentul mort, fara seederi si ca motor de cautare pt torrente folosesc Torrentz.

 4. qostelq spune:

  Da. Vad ca a revenit si ma bucura tare. Deci la mine merge.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *