Adventul cu WordPress (lecţii cu modificări)


Probabil pentru cei mai mulţi dintre cititorii noştri, cuvântul Advent nu este prea familiar. De fapt el ţine mai mult de limbajul catolicilor de rit latin, care s-au pregătit de Crăciun cu patru săptămâni speciale – acesta este Adventul. Pentru creştinii de rit răsăritean echivalentul, dar mai lung ca timp, este Postul Crăciunului. Hai că am făcut puţină lumină în spaţiul terminologic religios, dar fiţi sigur că nu sunteţi la cateheză 🙂 . Dacă cei mici ştiu de Advent este poate pentru că au primit acele cutiuţe cu 24 de căsuţe, fiecare pentru o zi din Advent, conţinând câte o ciocolată. Ei bine, WPEngineer.com a încheiat zilele trecute un Advent în care ciocolatele au fost înlocuite cu mici “pastile” WordPress.

imagine

Fan WordPress? Nu puteţi rata seria aceasta de Advent. Nu am scris despre ea când era în desfăşurare în mod special, ca acum să putem arunca o privire înapoi. În cele 24 de zile, autorii blogului respectiv – da, de limbă engleză – au scris câte un scurt articol dedicat WordPress-ului. Adesea sfaturi foarte utile, rezumate la câteva linii de cod! Au fost şi articole foarte tehnice, dar mai multe cele pe care amatorii în modificat WordPress-ul, fără să aibă cunoştinţe prea avansate, le vor îndrăgi. Eu voi pune mai jos linkurile spre câteva din cele 24 de articole.

Acestea au fost cele care m-au interesat pe mine mai mult. Articolaşele sunt chiar scurte, foarte scurte, dar la obiect. Felicitări WPEngineer pentru iniţiativă.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 3,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *