T3Desk: manager de ferestre în 3D


Pe vremea când Microsoft introducea ferestrele cu aplicaţii independente (multitasking) credeam că au tot ce trebuie: un buton de minimizare, altul de maximizare şi desigur cel de închidere. Mai apoi ferestrele au câştigat tot mai multă personalitate, ba de două Windows-uri încoace şi transparenţă. Dacă tot nu vă este de ajung, T3Desk vă permite să administraţi ferestrele din Windows (cică de la Windows 95 până la Windows 7 merge sub orice) într-un fel de spaţiu 3D. Captura de mai jos este de pe Download Squad, care a scris recent despre program. Apoi Lifehacker.

imagine

Personal nu am testat programul (am înţeles însă că minimizarea aplicaţiilor nu se mai face prin ascundere totală ci prin “aruncarea” în simularea de spaţiu 3D, în diverse unghiuri, de unde poate fi reactivată cu uşurinţă). Nu l-am testat pentru că zilele acestea am alte priorităţi (a se vedea calendarul). Pe de altă parte îmi este greu să văd creşterea de productivitate pe care mi-ar aduce-o un astfel de program. Ca să vă faceţi totuşi o idee despre T3Desk înainte de a-l testa/instala, vă invit să mergeţi pe această pagină şi să vedeţi screencastul. Neapărat puneţi pe HD şi măriţi pe tot ecranul, căci se vede bine. Aşa va fi aproape ca şi cum v-aţi instalat programul şi îl vedeţi în acţiune. Dacă îl testaţi, împărtăşiţi-ne impresiile Dvs.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

3 comentarii

  1. Anonim spune:

    Este exact programul de care aveam nevoie atunci cand lucrez cu multe ferestre. Nu stau sa le mai caut in taskbar. Si rotatiile cu ferestrele sunt fara sfarsit.

  2. calin spune:

    Multumesc frumos pt acest program!!! Foarte util. Apreciez ceea ce faceti! Cu respect.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *