Doar azi gratuit: Driver Magician 3.48


Driver Magician a mai fost oferit gratuit de GiveAwayOfTheDay dar noi nu am semnalat. Pentru cei interesaţi de program o facem acum. Pentru câte ore au mai rămas până mâine la ora 10, puteţi profita de ofertă de aici (4,5MB). Să citim descrierea: Driver Magician oferă o soluţie profesională pentru salvarea driverelor de sistem, recuperarea, actualizarea şi ştergerea acestora din sistemul de operare Windows. Identifică hardware-ul din sistem, extrage driverele asociate din hard disk şi le salvează într-o locaţie aleasă de dumneavoastră. Atunci când veţi formata şi reinstala/actualiza sistemul de operare, puteţi recupera toate driverele „salvate” ca şi cum aţi avea la dispoziţie dischetele pentru drivere. După ce veţi restarta sistemul, computerul dumneavoastră va porni şi va rula cu driverele hardware necesare.

imagine

Programul costă în mod normal 30usd. În familia de astfel de programe (mai vedeţi Driver Genius Professional sau gratuitul Device Doctor) Driver Magician nu intră între cele mai faimoase. Şi să fie cel mai tare, când e vorba de drivere este mereu indicat să fi foarte-foarte precaut. O instalare aiurea poate afecta până la grav sistemul. Şi acum să cităm din nou din prezentarea oficială a ofertei de azi.

Trăsături cheie:

  • Salvează driverele de sistem ale computerului dumneavoastră în patru moduri
  • Restaurează driverele de sistem salvate cu un singur clic.
  • Actualizează driverele de sistem ale computerului dumneavoastră pentru a îmbunătăţii stabilitatea şi performanţele sistemului
  • Dezinstalează driverele de sistem
  • Baza de date a identificărilor actualizărilor în timp real a dispozitivelor şi baza de date a actualizărilor driverelor.
  • Detectează dispozitivele necunoscute.
  • Obţineţi informaţii detaliate cu privire la driverele hardware.
  • Clonează toate driverele într-un pachet auto-setat (.EXE) pentru ca dumneavoastră să puteţi restaura driverele fără a instala Driver Magician.

  Eu nu l-am testat. Mai multe informaţii pe situl oficial al programului.

  Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

  – programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
  – rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare – nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
  – dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
  – chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
  – pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
  – gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
  – staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
  – de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


  Apreciază articolul:

  1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
  Se încarcă...

  1 comentariu

  1. KYE spune:

   Cautati Doctor Device.
   E acelasi lucru dar cel mai important: E FREE.


  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *