Doar azi gratuit: Glary Utilities Pro (revine!)


Acum un an, la 12 ianuarie, Glary Utilities Pro era oferit gratuit de GiveAwayOfTheDay. Aţi ratat atunci oferta? De atunci până azi v-aţi reinstalat sistemul de operare pierzând programul? Sau pur şi simplu doriţi o versiune mai nouă a lui? Iată ziua norocoasă. Glary Utilities Pro este gratuit de aici (6MB) şi vă scuteşte portofelul de 40usd. Ce am scris acum un an găsiţi aici. Cum între timp a apărut GAOTD în română mai departe citez din prezentarea oficială: Glary Utilities Pro – o armă precum un cuţit elveţian în materie de optimizare a sistemelor, potrivit atât pentru începători cât şi pentru utilizatorii experimentaţi. Glary Utilities Pro oferă numeroase instrumente de sistem, puternice şi uşor de folosit, pentru a repara, a accelera şi a proteja computerul dvs.

Vă permite să ştergeţi fişiere de sistem alterate, dar şi regiştrii invalizi sau istoricul accesărilor la internet. Puteţi administra şi şterge suplimentele navigatorului, poate analiza uzura spaţiului discului şi poate găsi fişierele duplicate. Puteţi de asemenea să vizualizaţi şi să administraţi extensiile shell instalate, să criptaţi fişierele pentru acces şi utilizare neautorizată, să împărţiţi fişiere mari într-unele mai mici şi mai uşor de manevrat pentru ca apoi să le reuniţi. Mai mult, Glary Utilities Pro include opţiuni de optimizare a memoriei, poate să găsească, să repare sau să înlăture scurtăturile Windows alterate, să administreze programe care pornesc o dată cu Windows-ul şi să dezinstaleze programe. Alte caracteristici includ găsirea în siguranţă a fişierelor, un sistem de găsire a directoarelor goale şi multe altele.

Caracteristicile Glary Utilities Pro:

  • Monitorizare automată şi periodică;
  • Optimizează, curăţă şi măreşte viteza sistemului Windows;
  • Vă protejează intimitatea şi securitatea sistemului
  • Blochează spyware, troiani, adware, etc.;
  • O interfaţă simplă, rapidă şi prietenoasă
  • Utilităţi cuprinzătoare pentru a mări viteza computerului dvs.

Nu uitaţi că există şi o versiune gratuită a acestui program, tot bună (evident, nu identică). La final textul clasic…

Dacă încă nu cunoaşteţi oferta GiveAwayOfTheDay, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul (comercial) este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *