Vreţi să dezvoltaţi un sit cu tapeturi?


Dacă doriţi să aveţi un sit propriu cu tapeturi puteţi folosi W-script. Voi spune din start că nu am testat scriptul. Ştiu că nu e frumos, dar mă voi limita doar la a-l semnala şi a spune ce văd din exterior. În primul rând nu ştiu de ce îmi miroase că scriptul ar fi făcut de un român (de fapt ştiu de ce: pentru că în forum cel care e administrator scrie şi în română), dar în mod ciudat pachetul, în directorul language, are doar limba engleză. De pe prima pagină aflăm că a fost testat şi cu 100.000 de tapeturi, ce pot fi grupate în oricâte categorii şi subcategorii doriţi. Şi tot prima pagină ne spune că putem crea situri dinamice, în sensul că utilizatorii pot contribui cu tapeturi, le pot aprecia (rating)… Sună bine!

imagine

Dacă vreţi să vedeţi situl în acţiune mergeţi la Wallspaper.net. (nu am pus link pentru că… ma rog… imaginile conţinute).  Arată elegant, destul de intuitiv ca suprafaţă, efecte frumoase la mouse deasupra, încărcare, paginare… Satisfăcător! Diverse informaţii interesante găsiţi în blog: ce trebuie făcut ca să scăpaţi de copyright, să adăugaţi pagini sau module noi (da, se poate extinde)… Din păcate nu pare a fi o comunitate ce să fi produs module şi teme… Cu ceva pricepere, evident că nu e imposibil de făcut. Dacă aveţi experienţă cu W-script vă rog să o împărtăşiţi.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. Inocentul spune:

    Salut Radu!

    Vreau sa creez un site in care sa fac recomandari in materie de imbracaminte si incaltaminte, ce se pot cumpara online de la cele mai renumite magazine din .ro?

    Domeniul pe care vreau sa fac chestia asta are instalat WordPress si e asa de vreun an. Daca instalez acum W-script risc sa primesc vreo penalizare de la Google, in cazul in care am pana acum peste 500 de articole pe wordpress si o sa dispara toate?

    Multumesc! O zi buna in continuare!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *