100 de tapeturi HD cu natură


Airopia.org, un sit de care recunosc că nu am mai auzit până acum, a publicat ieri un articolaş intitulat 100 Free HD Widescreen Nature Wallpapers. Articolul include doar câteva tapeturi, de “pregustare”, şi oferă un link spre arhiva de peste o sută de MB cu cele exact o sută de tapeturi. Desigur, sunt zeci de situri ce oferă pe RapidShare, şi altele asemenea, arhive cu tapeturi. Airopia include arhiva chiar pe situl propriu, deci nu se încadrează la scuza “eu doar am făcut link către”. Aşa că pornim de la premisa că are dreptul să le distribuie. Multe mie îmi sunt cunoscute de pe Interfacelift, dar şi din alte locuri. Pe de altă parte o arhivă cu 100 de tapeturi e mai convenabilă decât frunzărirea a zeci de pagini în căutarea lor.

imagine

Dacă vă interesează descărcaţi deci pachetul din situl tocmai indicat. Pentru a uşura descărcarea iată şi un link spre acelaşi pachet pe MegaUpload: aici (viteză de descărcare mai bună).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (7 evaluări, media: 4,86 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Oki spune:

    Radu, crezi că ai putea selecta câteva dintre ele și să le faci puzzle-uri cu mai mult de 200 de piese? Pe cele de până acum le-am cam terminat… 🙂

  2. radu.capan spune:

    OK. Am reţinut. Am să mă ocup în zilele următoare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *