Calendarul compact 2010 şi alte calendare


Dacă vă amintiţi, acum un an am mai vorbit despre Calendarul compact. Atunci avea o versiune în română oferită de un român din Suedia, dar acesta nu pare a se fi implicat în versiunea pentru 2010. Eu, neavând prea mult timp, am adaptat rapid versiunea din engleză dar nu am completat-o cu prea multe sărbători (în versiunea 2009, românul pusese toate sărbătorile ortodoxe mai importante). În concluzie, dacă vreţi calendarul compact 2010 descărcaţi de aici o arhivă ce conţine versiunea Excel şi PDF. Dacă vă veţi juca cu versiunea Excel veţi vedea ce minunăţie este: schimbaţi în prima linie 2010 cu 2011 şi va fi… calendarul pe 2011! Automat reconfigurat! În plus sărbătorile se “alimentează” din foaia a doua.

imagine imagine

Dacă mai e nevoie de recapitulare, calendarul compact este… teribil de compact. O foaie A4 în care o coloană în stânga e pentru calendar. Tot spaţiul liber rămas în dreapta poate fi fructificat pentru a nota întâlniri, evenimente, concedii, sarcini… Desigur, un astfel de calendar nu acoperă toate nevoile posibile, dar unora le va fi perfect. Chiar faptul că e compactat e minunat. Îl poţi ţine într-o agendă, purta cu uşurinţă cu tine şi nota / consulta acea foaie. Într-o vreme când şi pe mobil unii au internet, poate părea desuet, dar eu îndrăznesc să îl recomand.

Să mergem mai departe. Acest calendar compact mi-a revenit în atenţie după articolul de ieri de pe Hongkiat.com: Calendars For 2010: Printable Calendars And Wallpapers. Da, deja ianuarie se apropie de sfârşit, dar nu cred că e prea târziu pentru un astfel de articol. O imprimantă, ceva foi şi… fructificaţi creativitatea altora, contribuind eventual şi cu creativitatea Dvs. Evident, multe dintre calendare sunt pe sistemul american (săptămâna începând cu duminica), dar unele au şi alternative (săptămâna începând de luni). Câteva le-am ilustrat prin captura de mai jos.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. yo9fah spune:

    Salut Radu!

    Excelent! Am gasit chestia asta anul trecut prin primavara si de atunci de cand tot caut… in sfarsit, am gasit! 😉
    Multumesc! 😀


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *