YouTube HD Transfer


“YouTube HD Transfer este un mic utilitar gratuit care vă permite să descărcaţi clipuri de pe YouTube în diferite formate şi de diferite calităţi pe harddiskul Dvs, precum FLV low/high, HD MP4 (720p) sau chiar FHD MP4 (1080p)” – am citat din prezentarea programului ce se găseşte aici. Urmând acelaşi link veţi putea să îl descărcaţi. Atenţie! Există o variantă fără instalator (portabilă deci), care permite să descarci un clip la un moment dat. Aceasta am testat-o eu şi o vedeţi în captura de mai jos. Foarte simplu de folosit: daţi calea spre clip, daţi calea spre directorul unde să fie salvat pe harddisk şi porniţi descărcarea (după ce aţi ales formatul). Eu am descărcat un trailer cu embed interzis, în format MP4 (HD). A mers perfect.

imagineythd

Dar există şi variantă cu instalator, care e mai avansată. Această variantă vă permite să descărcaţi mai multe clipuri deodată, dar şi să căutaţi şi să vedeţi clipuri (observaţi că are trei taburi în partea de sus). Dacă credeţi că veţi folosi des programul, e mai bine să mergeţi pe varianta cu instalator (kit de instalare).

imagine imagine

În fine, să nu uităm că, dacă nu vreţi să folosiţi programe, există mereu situri care fac aşa ceva. Ceea ce îmi place e că multe sunt uşor de reţinut. Recent am aflat despre 3ouTube.com: încărcaţi un clip în YouTube şi pur şi simplu schimbaţi Y cu 3… surpriză! veţi putea descărca clipul. Alte variante sunt să includeţi “kiss” sau “kick” înainte de YouTube în adresă. Încercaţi!

imagine

PS: Nu uitaţi – descărcarea de pe YouTube este ilegală (dacă nu se oferă descărcarea chiar de către YouTube).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (9 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *