Avatara: avataruri 3D


De-a lungul timpului am tot văzut instrumente pentru avataruri. De la editoare simple precum Alpoy, galerii de avataruri precum AvatarsDB, la generatoare precum excelentul FaceYourManga, MyAvatarEditor sau Meez. Ca Meez, adică tot pentru avataruri 3D, este şi Avatara. Vedeţi webaplicaţia ilustrată în captura de mai jos: puteţi face reglaje destul de fine asupra elementelor constitutive ale feţei, ceea ce înseamnă că, dacă aveţi multă răbdare (şi ceva pricepere) veţi putea să realizaţi un avatar care să semene destul de mult cu Dvs, cel real. Eu mi-am cam pierdut răbdarea încercând, aşa că ce vedeţi mai jos nu seamănă deloc cu mine 🙂 .

imagine

La final puteţi exporta avatarul în diverse… posturi. Poate fi portret, făcând diverse “feţe”: normal (respirând), râzând, strigând, sunând pe cineva… dar şi în picioare, corp întreg, cu diverse gesturi: aplecare în faţă, alergare, dans… Partea finală de generare cere ceva răbdare (minute, chiar sfert de oră) dar cred că merită. Rezultatele arată uneori cam înfricoşător (de nenatural), uneori destul de bine. Aici e chestie de gusturi. Încercaţi şi, dacă vă place, folosiţi. Puteţi prelua avatarul creat şi utiliza în forumuri, profile pe situri şi ce locuri mai doriţi.

greeting_328 breathing_328

Important: este nevoie de un cont pentru a putea genera la final avatarul (dar dacă doriţi doar să vă jucaţi cu Avatara nu e nevoie de înscriere). Cu un cont puteţi crea mai multe avataruri diferite.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (6 evaluări, media: 4,67 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *