Puzzle-uri cu “tablouri” din hârtie


Când am văzut zilele trecute nişte imagini cu “tablouri” realizate din hârtie (pe lângă că am rămas impresionat de ele, de munca din spatele lor) m-am gândit imediat că s-ar putea face un set interesant de tapeturi. (Nu am uitat de cererea de tapeturi cu sute de bucăţele.) Am rugat-o pe Oana – care e mare, mare, mare pasionată de puzzle-uri – să selecteze câteva imagini şi să le “felieze” cu JigS@w Puzzle, pe care îl deţinem cu licenţă. Zis şi făcut, şi drept urmare puteţi descărca PuzzleHartie.exe, un executabil de nici 3MB care nu necesită instalare. Descărcaţi, lansaţi, jucaţi. Simplu.

imagine

Mai jos vedeţi cele 12 imagini alese de Oana, precum şi numărul de piese pe puzzle-uri (minim 88, maxim 130). Dacă nu sunteţi de azi, de ieri, la noi pe sit atunci ştiţi deja că am oferit mai multe pachete de acest gen (urmaţi tagul puzzleuri). De siguranţă repetăm: puzzle-urile pot fi întrerupte oricând, starea fiind salvată. Puteţi deci relua când doriţi Dvs un puzzle. Nu sunt piese rotite. Piesele au diverse forme şi factorul de “deformare” (de la forma standard) diferă de la caz la caz, făcând puzzle-uri mai greu sau mai uşor. Distracţie plăcută!

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Pushu spune:

    Chiar mi se pare tare interesant conceptul si as fii vrut sa il incerc dar se pare ca nu mai este bun linkul… Am rugamintea sa imi trimiti si mie linkul pe mail sau sa il postezi din nou….

    Multumesc.
    Pushu.

  2. radu.capan spune:

    Ce link sa nu fie bun? Daca e vorba de pachetul de puzzle-uri, el a fost descarcat deja de cateva zeci de ori, deci merge. Am verificat si acum, si merge.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *