Mortimer Beckett îl găseşte pe regele pierdut


Cei care au îndrăgit jocul Mortimer Beckett and the Time Paradox, au aşteptat cu siguranţă apariţia celui de-al treilea element al seriei, având în vedere că finalul plin de suspans indica un "Va urma". Iată că aşteptarea s-a terminat: Mortimer Beckett and the Lost King îi aşteaptă să descopere noile aventuri ale personajului principal, de data aceasta într-un tărâm în întregime fantastic, regatul Zantya, unde se trezeşte Mortimer, în loc să fi ajuns acasă. Grafica frumoasă şi animată are toate şansele să vă facă să doriţi să urmăriţi şi povestea care îmbracă aventura: Mortimer îi va ajuta pe locuitorii acestui regat să găsească bucăţile răspândite peste tot din pietrele preţioase din coroana fostului rege, pentru ca apoi acesta să poată să îşi revendice tronul.

imagine imagine

Obiectele pe care trebuie să le găsim în fiecare lume dintre cele opt prin care ne poartă acţiunea – alcătuită din mai multe scene între care trebuie să ne deplasăm cu ajutorul hărţii – nu mai sunt rupte sau sparte în bucăţi de pus împreună pentru a forma obiectul întreg. Şi fiecare obiect va fi folosit fie pentru a ne ajuta să înaintăm în joc, fie pentru a fi pus la locul lui şi a descoperi astfel câte o bucată în plus din pietrele preţioase. Astfel, după cum ştiu deja fanii seriei, este vorba de un joc ce îmbină stilul hidden objects cu aventura. Nu vom putea părăsi o lume până nu am rezolvat toate obiectivele din ea – refacerea pietrelor de diferite culori şi găsirea unui mod de a pleca din acea lume spre o alta. Dar ni se va spune atunci când am rezolvat totul într-o scenă sau lume, ca să nu mai stăm să pierdem vremea acolo.

imagine imagine imagine

Sistemul de hint-uri este reîncărcabil, şi ne va indica obiectele sau locurile în care trebuie să căutăm, putând de asemenea să obţinem informaţii despre cum ar putea fi folosit un anumit obiect. Va trebui să facem conexiuni între diferitele obiecte găsite şi locurile unde ar putea fi folosite, dar dacă suntem atenţi să explorăm bine fiecare locaţie şi să găsim toate zonele în care schimbarea mouse-ului ne indică faptul că ar fi ceva de făcut acolo, jocul nu e prea dificil. Dintre personajele fantastice cu care ne întâlnim pe drum, cu unele putem sta de vorbă, interactivitatea oferind un plus de farmec aventurii, iar mini-jocurile sunt potrivit integrate în ea, astfel că vă va prinde cu siguranţă pentru aproximativ patru ore – atâta se apreciază că ar dura dacă nu apelaţi prea des la hint-uri. Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. gyges77 spune:

    Off topic. Am intampinat probleme cu accesarea articolelor individuale si a celor din zilele precedente.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *