Wallbase.net: muuulte tapeturi


Situl Wallbase.net se înscrie în prea marea galerie de situri dedicate tapeturilor (wallpapers), dar este unul dintre exponenţii cu clasă. Pare a avea unele probleme (tehnice), drept pentru care suntem avertizaţi că mai putem da de erori. Eu unul nu am dat erori, dar am fost nemulţumit de încărcarea puţin cam lentă, după gustul meu. Prima pagină e la subiect: un câmp de căutare cu două alternative: fie cuvânt cheie, fie o culoare (iar culoarea o alegem foarte elegant, veţi vedea). Dacă vreţi un control mai exact daţi click pe butonul portocaliu (cu slidere) şi veţi putea indica dimensiunea dorită, printre altele.

imagine

Căutarea după culori nu m-a uimit prin acurateţe. Iar cea după cuvinte cheie… depinde desigur de calitatea asocierilor făcute la publicarea tapeturilor. Oricum, dacă veţi căuta generic, cu cuvinte precum cars, flowers, landscape, lakes, sunset sau altele veţi găsi multe tapeturi şi de regulă la rezoluţii mari. Să observăm că situl din start face o căutare curată, aşa că tapeturile NSFW (care există…) nu vor apărea prin surprindere decât pentru cine le caută intenţionat. La afişarea rezultatelor mi-a plăcut că, defilând în jos, când ai ajuns la ceea ce ar trebui să fie sfârşitul paginii, în continuare se încarcă următorul set de tapeturi (ca şi cum ai fi trecut la pagina următoare). Tot “coborând” le poţi vedea pe toate (dintr-o căutare) într-o singură pagină!

imagine

Mai jos vedeţi pagina pentru un tapet. Observaţi în dreapta butonul de semnalare a imaginilor NSFW. Puteţi, pornind de la un tapet, să căutaţi altele, similare (dar din nou facilitatea mai trebuie dezvoltată). Dar una peste alta e un sit care merită reţinut. Implementarea este elegantă, imaginile sunt multe (cică peste 380.000), iar o mare parte sunt chiar de calitate.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *