novaPDF Lite 7.0 Edition poate fi luat gratuit


Ei, se pare că ne transformăm într-un sit de (semnalări) gratuităţi. Nu, nu… Dar nu pot lăsa să scape ofertele bune. Apropo: că oferta cu RAM gratuit şi descărcabil e poantă v-aţi prins, nu? Dar următoarea ofertă e serioasă. Citind Digital Inspiration am găsit-o: Free PDF Printer for Digital Inspiration Readers. Nu trebuie să vizitaţi respectivul articol. Puteţi merge direct aici pentru a lua cheia de înregistrare şi aici pentru a descărca programul-ofertă-specială. Preţul este adresa de email pe care veţi primi cheia de înregistrare. Adresa de email va fi înscrisă la newsletter-ul novaPDF… aşa că gândiţi-vă bine ce adresă de email folosiţi.

imagine

Acum câteva precizări: se oferă gratuit versiunea novaPDF Lite! Dacă vă amintiţi, acum câteva luni GAOTD oferea gratuit pentru o zi versiunea Standard (deci mai bună). Şi aceasta este utilă pentru cei mai mulţi dintre utilizatori. Adică pentru cei fără pretenţii mari. Programul, spre deosebire de alternative gratuite, nu mai cere să instalezi şi altceva ca să meargă: kitul conţine tot ce e necesar. După instalare veţi avea o nouă imprimantă instalată, doar că e virtuală. Cu alte cuvinte trimiteţi la imprimanta novaPDF şi, în loc să apară ceva la imprimantă (dacă aveţi imprimantă), conţinutul va fi trimis într-un PDF. Deci din orice program ce tipăreşte veţi putea trimite conţinut în PDF: din MS Word, din WordPad, din MS Excel, din Photoshop… Programul include câteva opţiuni utile, precum salvarea fonturilor în PDF sau combinarea mai multor PDF-uri (tipăriţi într-un PDF existent şi atunci noul conţinut se va pune după cel vechi). O prezentare a programului o găsiţi aici. Profitând de această ofertă (termenul ei de valabilitate nu e precizat o săptămână va fi valabilă) economisiţi 20usd.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

 1. Claudiu spune:

  Multumim de mentiune. Cateva precizari:
  – daca se duc direct la pagina cu promotia nu este de ajuns, pt ca trebuie sa downloadeze si programul inainte (pe DI e si un link catre exe)
  – frecventa newlsetter-ului novapdf e cam o data la 2 luni, este trimis doar cand lansam versiuni noi. Chiar daca se pot dezinscrie dupa primul newsletter primit, e indicat sa ramana inscrisi pt ca promotia aceasta beneficiaza de update-uri gratuite pt editia Lite pana la o noua versiune majora
  – in GAOTD a fost intr-adevar editia standard, dar versiunea 6 nu 7. Plus ca GAOTD nu beneficiaza de update-uri, iar daca reinstalezi sistemul se pierde licenta
  – promotia va fi valida cel putin o saptamana

 2. radu.capan spune:

  Mulţumesc pentru completări. Înţeleg că novaPDF e produs românesc? Bravo!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *