Situri cu trailere


Când aud de un anume film mă duc pe IMDB.com şi/sau CinemaRX.ro pentru a afla detalii. Pentru trailere mă duc pe YouTube, la secţiunea specială. Un alt loc – parcă ceva mai bine organizat – e oferit de Yahoo! la Trailers & Clips. Astfel poţi să afli de tot felul de filme care vor veni… în curând sau abia peste câteva luni. De exemplu peste câteva luni va fi lansat Furry Vengeance (nu am idee cu ce titlu va rula la noi). Şi mi-au mai sărit în ochi şi alte filme ce se anunţă interesante/amuzante/bune.

Există însă multe situri care se rezumă strict la trailere, precum TrailerFreaks, pomenit acum câteva luni. Via MakeUseOf am aflat de alte câteva situri. O primă recomandare: TrailerSpy.com (da, e mai generic decât filme), unde m-am uitat cu plăcere la trailerul pentru Toy Story 3. Ceva mai simpluţ mi s-a părut Trailers-Movies.com (de fapt doar colecţionează trailere din alte surse). Merită văzut şi HD-Trailers.net.

imagine

PS: La final mi-a mai atras atenţia o sursă de trailere – Apple.com. Dacă aveţi alte situri unde obişnuiţi să căutaţi trailere (la filme noi şi vechi deopotrivă), spuneţi-ne prin comentarii).


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *