Invazia găinilor: răzbunarea… Gălbenuşului de ou


De Paşti… feriţi-vă de ouă! Nu, nu în general de orice fel de ouă, ci de acelea din jocul Chicken Invaders 3: Revenge of the Yolk, ediţie de Paşti. Că e de Paşti se vede din faptul că apar şi ouă vopsite, şi iepuraşi (mai bine spus iepuroi), pentru că găini şi ouă simple trebuie să fi fost şi în celelalte jocuri ale seriei. Din povestea care se derulează ca la Războiul Stelelor, aflăm că după ce găinile intergalactice au invadat Pământul, pentru a le răzbuna pe suratele lor "oprimate" de secole de către oameni, şi după ce tot ele au încercat să facă astfel încât fiecare planetă din sistemul nostru solar să fie locuită exclusiv de găini, de data aceasta bătălia se desfăşoară la scara galaxiei.

imagine imagine

Jocul propriu-zis începe după o introducere destul de lungă (peste care puteţi sări, cel puţin după ce aţi văzut-o prima dată), cu un scenariu în care descoperim nava ameninţătoare la care lucrează găinile, dar suntem aruncaţi printr-o gaură neagră în capătul celălalt al galaxiei. Vom reveni în sistemul nostru solar, ca să salvăm omenirea, călătorind prin 12 alte sisteme stelare, trebuind să facem faţă la 120 de valuri de atacuri ale găinilor invadatoare. Trebuie să ne ferim de ouăle lor verzi, dar putem să prindem pulpele şi burger-ii care rezultă atunci când "prăjim" câte o găină. Ele stau uneori frumos aliniate, dar alteori zboară în diferite formaţiuni, şi trebuie să evităm şi să ne băgăm în ele.

imagine imagine imagine

Dacă de ouă nu putem decât să ne ferim, să nu lovească nava noastră, în găini, în asteroizi, în coşurile cu ouă putem trage cu diferite arme – acestea ni se schimbă atunci când prindem cutiile de cadouri care apar, şi de asemenea le poate creşte puterea cu care trag. Tot la al zecelea nivel apare câte o navă sau o găină mai mare, în care trebuie să tragem mult şi bine, ferindu-ne în acelaşi timp de atacurile lor. La fiecare dintre aceşti mega-inamici există o armă anume care îi distruge mai eficient, şi e bine să descoperiţi cum să le veniţi mai repede de hac, căci ei par a-şi regenera forţele. Jocul e foarte antrenant şi captivant, dar avem un număr limitat de vieţi, 5, şi din când în când mai primim câte una în plus. Dacă pierdem toate vieţile, nu putem relua jocul chiar de unde am rămas, dar nici nu neapărat de la început de tot, ci de la ultimul sistem stelar vizitat. Dacă aveţi timp – având cumva acum mai multe zile libere – cred că nu vă veţi lăsa până nu veţi ajunge la capătul jocului şi nu veţi salva din nou omenirea! Merită! Succes!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (19 evaluări, media: 4,37 din 5)
Se încarcă...

5 comentarii

 1. Houstain spune:

  Imi place mult jocul asta. Tare mult mi-ar placea sa il am full.

 2. Vlad spune:

  L-am jucat, l-am terminat de ceva timp, foarte frumos jocul.

 3. sabina spune:

  Frumos!!

 4. Mihaela spune:

  Am vrut sa ma joc si eu un pic… si am devenit dependenta de el!!! Imi place de innebunesc! Dar nu stiu cum pot sa fac rost de tot jocul… 🙁

 5. Victor spune:

  Mihaela e simplu: descarca jocul de pe Pirate Byke.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *