Math Resource Studio: o mare… culegere de matematică personalizată


În ce clasă este copilul dumneavoastră? Şi la ce "şchiopătează" la matematică: la adunările cu trecere peste ordin, la înmulţiri, la transformările unităţilor de măsură, la calcularea perimetrului sau la aflarea factorilor primi ai unui număr? Cred că vă doriţi să le daţi să lucreze mai multe exerciţii acolo unde merg mai slab, dar cele din culegeri se mai şi termină, şi fie le daţi să facă din nou teste pe care le-au mai lucrat o dată, fie… vă puneţi pe inventat exerciţii şi probleme de matematică 🙁 . Sau vă folosiţi de programe care fac acest lucru în locul dumneavoastră, cum este Math Resource Studio.

imagine

Puteţi să descărcaţi pentru început varianta gratuită, care bineînţeles are mult mai puţine facilităţi: puteţi doar genera fişe cu adunări, scăderi, înmulţiri şi împărţiri. Varianta contra cost este cam piperată la preţ, dar poate veţi considera că merită – fie ca părinte, dar mai ales ca învăţător/profesor care trebuie să pregătească teste pentru clasele lui. Şi pe aceasta pentru început o puteţi testa în varianta gratuită completă dar limitată, care vă permite să examinaţi şi evaluaţi fiecare activitate.

Iată câteva dintre categoriile de exerciţii pe care le puteţi da copilului dumneavoastră: operaţii algebrice de bază; operaţii cu fracţii; geometrie; unităţi de măsură; factorii comuni; numerele prime şi multe altele. Puteţi include pe o foaie mai multe tipuri de exerciţii, la care vine apoi partea dumneavoastră de setare: Câte exerciţii să fie într-un calup? Cât de mari să fie numerele din operaţii? Ce unităţi de măsură să fie incluse în transformări, şi să fie transformări din unităţi mai mici în mai mari sau invers? Cu toate posibilităţile şi opţiunile oferite, veţi putea personaliza pregătirea matematică a copiilor exact după ceea ce au ei nevoie. Mergeţi aici pentru mai multe detalii şi numeroase capturi.

PS: şi nu uitaţi de Generatorul (inteligent) de fişe de matematică, gratuit, prezentat de Radu toamna trecută.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (2 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *