Cum veţi arăta peste 20 de ani?


Sunt unii peste care anii par a trece fără “efecte secundare”, iar alţii care se schimbă considerabil. Cum credeţi că veţi arăta Dvs peste 20 de ani? (Presupunem că nu aveţi deja 80 de ani, ca întrebarea să aibă sens 😉 .) Sunt sigur că aţi văzut pe net tot felul de prelucrări în Photoshop ce ne arată diverse vedete din industria divertismentului cum ar arăta peste x ani (sau cu y kilograme în plus). Dar cine să ne facă nouă astfel de “trucaje”? Iată că există un sit ce pretinde că poate să dea o predicţie privitoare la aspectul nostru. Îi spune In20Years.com şi este absolut gratuit.

imagine

“In20Years foloseşte tehnici avansate de detecţie a feţei şi de morphing ce prezic cum va arăta faţa Dvs peste 20 sau peste 30 de ani. Magica noastră aplicaţie vă va îmbătrâni faţa automat. Tot ce trebuie să faceţi este să încarcaţi o fotografie cu Dvs.” Evident, fotografia trebuie să fie frontală. Opţional – ciudată alegere – puteţi bifa dacă doriţi să vedeţi cum arătaţi peste 20/30 de ani în mod normal sau… după consum de droguri. Rezultatul seamănă mai mult cu un HDR, dar efectul de îmbătrânire nu poate fi negat. Faceţi un test, salvaţi poza şi revedeţi-o peste 20 de ani. Sau invers: luaţi o fotografie de-a Dvs de acum 20 de ani şi vedeţi dacă rezultatul seamănă cu Dvs, cel de acum.

imagine


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (15 evaluări, media: 4,47 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. paula spune:

  Apoi daca eu o sa arat asa peste 20 de ani ma sinucid, sa nu mai apuc varsta de 39 de ani ca daca ma vedeti pe strada o sa faceti infarct. 🙂

 2. liviu spune:

  E destul de tare acest site.

 3. Joe spune:

  Exista si un site romanesc dubios (http://you.rosimulare.com/) care a copiat acest site original si iti ia cativa Euro ca sa-ti imbatraneasca mecla cu 20 – 30 de ani. O fi o franciza sau SCAM ordinar ?

 4. DID spune:

  Dacă eu o să arăt așa peste 20 de ani, nu mai apuc eu 30 de ani.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *