Stoneloops! of Jurassica


Jocul Stoneloops! of Jurassica nu este deloc nou, dar dacă acum l-am încercat, acum vă scriu despre el 🙂 . M-a prins. Sincer speram să fie mai bun pentru copii(i mei), dar dacă la nivelul uşor am avut probleme nu aş îndrăzni să zic că e pentru pici. Decât eventual pentru pici cu maaare experienţă la astfel de jocuri, care manevrează bine mouse-ul şi au o coordonare bună creier-mână. Oricum, de apreciat că jocul oferă trei niveluri de dificultate. Iar apoi oferă trei stiluri de joc: Classic, Strategy şi Survival! Da, este evident o clonă Zuma sau Luxor, dar are o doză de ingeniozitate şi creativitate. Bile frumoase, decoruri reuşite, o atmosferă de joc de televiziune (vocea devine obositoare totuşi, de la un moment dat)… şi ceva mai mult.

imagine imagine

Aşa după cum v-aţi aştepta, sunt o serie de niveluri (dacă pierzi reiei de la acel nivel şi gata) reprezentate de şanţuri prin care vin bile. “Tunul” nu se alimentează extern cu bile, ci trebuie să iei una şi să o tragi apoi în şir, căutând să faci grupuri de trei de aceeaşi culoare, şi tot aşa… Dacă dintre mai multe bile de aceeaşi culoare iei una, cele care rămân se ciocnesc şi se distrug. Trebuie să eviţi ca bilele să ajungă în gurile finale, cel puţin nu înainte de umplerea indicatorului de nivel. E interesant. Parcă puţin mai greu decât originalul. Iar lucrurile se complică rapid: şirurile pornesc din două, ba chiar trei direcţii. Traiectoria ţi se blochează de diverse elemente (stânci, tuneluri…). Partea bună – evident că există şi o parte bună – e că ai parte de bonusuri. Unele acţionează ca un fulger, altele ca un cutremur; oul de pterodactil eliberează un zburător ce distruge multe bile… ş.a.m.d.

imagine imagine imagine

Ca să facă jocul mai interesant, există şi niveluri bonus, precum şi nişte scene care primesc “upgrade” din când în când (vezi captura din mijloc de mai sus). Iată şi un clip de prezentare a jocului:


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (Neevaluat încă)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *