Advanced SystemCare Pro pe gratis, de sărbătoare


Softpedia ne dă de ştire despre IObit’s 72 Hour Birthday Giveaway. Mai exact: IObit oferă timp de trei zile (de azi şi până miercuri – de fapt se pare că de sâmbăta trecută chiar) în mod gratuit licenţe pentru versiunea profesională a programului Advanced SystemCare. Culmea, nici nu trebuie să vă daţi vreo adresă de email! Mergeţi doar aici, bifaţi una dintre opţiunile de chestionar şi veţi fi conduşi la pagina cu cheia de înregistrare (iar programul îl veţi descărca de pe Download.com). Atenţie: singura limitare importantă e de bun simţ – se interzice generarea a peste 10 chei (probabil urmărit pe IP). Şi da, evident, upgrade-urile minore sunt cică gratuite, dar nu veţi putea trece gratuit la versiunea 4, când îi va veni rândul.

imagine

La lansare veţi fi probabil surprinşi să vedeţi că sus scrie clar FREE. Păi e versiunea gratuită sau cea comercială? Ei bine, e cea comercială dacă o înregistraţi: click pe Acasă (cercul din stânga) şi veţi vedea că scrie Cont de utilizator: Gratuit. Click pe Gratuit şi veţi fi invitaţi să daţi datele de înregistrare. Şi uite aşa versiunea gratuită devine cea comercială… pentru 0 lei.

imagine

Programul, v-aţi prins deja, are şi interfaţă în limba română, dar sunt sigur că mai mulţi se vor simţi acasă trecând pe engleză. În plus are două “feţe”: deschisă ca culoare şi respectiv închisă.

imagine

Pagina oficială a aplicaţiei este aici. Cât despre ce face concret – sunt mari şanse să cunoaşteţi deja programul, mai ales că are şi o versiune free foarte apreciată – ar fi multe de spus. În esenţă ajută calculatorul să meargă mai bine, având atât instrumente de securitate cât şi de “curăţenie” (regiştrii, fişiere, urme de la navigare…). Face practic parte din suita aplicaţiilor ce reunesc câteva zeci de instrumente sub acelaşi acoperiş. Urmaţi linkul din acest paragraf pentru a afla mai multe.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (10 evaluări, media: 4,80 din 5)
Se încarcă...

4 comentarii

 1. Nicu spune:

  Se pare ca acum nu mai merge să faci din gratuit profesional cum ai făcut tu. Cel puţin mie imi arată doar variantele cu bani. Gresesc eu undeva oare?

 2. radu.capan spune:

  Să o luăm sistematic:
  1) Urmând al doilea link din articolul de mai sus aţi obţinut cheia de înregistrare?
  2) Aţi descărcat de pe Download.com şi instalat apoi programul?
  3) Aţi mers la Acasă, Cont de Utilizator, click pe Gratuit şi aţi introdus datele?
  4) Scrie acum sus în aplicaţie PRO şi nu FREE?

  Spuneţi-mi exact unde nu a mers şi am să văd dacă vă pot ajuta.

 3. Nicu spune:

  Am gresit la pasul 1. Nu am tinut cont de cheia de înregistrare, m-am grăbit să descarc. Acum functionează am si eu profesional! Multumesc de ajutor.

 4. moroshan spune:

  Programul este fff bun (mai ales in varianta PRO!), ca si programul ptr. defragmentare pe care-l ofera cei de la IObit (ma refer la „diskdefrag”, cel specializat, deoarece si ASC face defragmentare).
  Eu merg si cu antivirusul de la ei (tot FREE!) in combinatie cu SUPERAntiSpyware, un alt programel in varianta sa FREE, se completeaza fff bine si ma descurc binisor, vad…
  Msssss, maestre 🙂


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *