Profilul Dvs social pe web


Poate sunt excesiv de pesimist când îmi imaginez cum în zilele de astăzi statutul social al tinerilor este dat nu de numărul de prieteni cu care merg la cinema sau ies la o miuţă în cartier sau de angajamentul lor în diferite asociaţii de voluntariat ci de numărul de "followeri" pe Twitter.com sau de numărul de "prieteni" (permiteţi-mi şi totodată scuzaţi-mi ghilimele) pe Facebook.com sau de numărul de misiuni îndeplinite pe serverele WOW. În fine, după cum îmi tot aminteşte un bun prieten este doar o chestie de gusturi legată de atingerea unei anumite vârste 🙂 . Şi cum personal petrec şi eu perioade de timp mai îndelungate pe web am găsit întâmplător un site util în determinarea şi afişarea acestui nou statut social dat exclusiv de prezenţa, activitatea şi popularitatea noastră pe web.

imagine

HowSociable.com este o aplicaţie web care după cum ne spune numele vizualizează profilul social pe web. Pentru aceasta nu este nevoie să vizitaţi toate site-urile de acest gen (Vă mai amintiţi pe unde v-aţi înscris? Şi chiar dacă nu v-aţi înregistrat, au avut grijă amicii să vă amintească pe undeva 🙁 ) ci doar introduceţi numele Dvs (sau al unui prieten, cunoscut, organizaţie etc.) în căsuţa de căutare corespunzătoare. Căutarea poate lua ceva timp, depinde de gradul de popularitate. După cum vedeţi din captura de mai sus sunt luate la "puricat" o mulţime de site-uri şi aplicaţii web ca de exemplu Google, Twitter, Facebook, Yahoo, Linkedin etc. Din păcate CNet.ro a realizat un scor slab, poate reuşiţi dvs. să îl depăşiţi.

imagine

Dacă doriţi în schimb să vă stabiliţi un profil social propriu puteţi apela la aplicaţia Ionz.com. Pornind de la răspunsurile date de către dvs. la o serie de întrebări mai mult sau mai puţin interesante de genul "Cu ce mijloace de transport vă deplasaţi?", "Care este animalul cu care vă puteţi identifica cel mai uşor?", "Câte ore dormiţi pe zi?" ş.a.m.d. va fi realizată o grafică reprezentând profilul dvs. personal. Aveţi posibilitatea să faceţi anumite schimbări: setarea culorii din spatele textului precum şi a culorii din fundal (background), introducerea unui mesaj propriu, încărcarea unei alte imagini ca fundal. Rezultatul poate fi apoi descărcat şi salvat pe calculatorul propriu ca wallpaper cu o rezoluţie relativ bună (1200 x 800 pixeli).

Nu uitaţi să ne semnalaţi în comentarii unele rezultate şi profiluri!


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (3 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *