Şi MS Office 2010 se poate rearm-a


Probabil vă amintiţi că în decembrie am scris cum să Descărcaţi şi instalaţi Windows 7. V-am confirmat după patru luni că Windows 7 poate fi folosit legal pe această perioadă, iar cu reinstalare alte patru luni şi tot aşa mai departe. Folosesc deci Windows 7 legal… fără licenţă (cu licenţă am Vista, în care nu am mai intrat decât sporadic). Poate unii nu ştiu că lucrurile merg similar şi cu MS Office. Ba chiar mai bine. Eu am MS Office 2007 cu licenţă dar de câteva luni folosesc MS Office 2010 – şi am dat deja rearm cu succes. Da, acelaşi magic rearm ce prelungeşte perioada de trial. Şi dacă la Windows 7 rearm-ul îţi asigură 120 de zile, la MS Office 2010 rearm-ul îţi asigură 180 de zile! Legal (absolut legal).

imagine

Dacă vreţi să rearm-aţi MS Office 2010 trebuie să parcurgeţi nişte paşi mai complicaţi (nu e aşa simplu ca la Windows 7, o comandă). Căutaţi Rearm Microsoft Office 2010 pe Google şi veţi găsi tot felul de materiale, precum acesta. Sunt desigur şi scripturi ce automatizează procesul. Un progrămaş despre care scriu mai multe bloguri (serioase!) zilele acestea este Office 2010 Trial Extender (ilustrat în capturile de mai sus). Atenţie: el merge, spune autorul, doar pentru versiunea RTM 14.0.4760.1000. Aveţi alte versiuni? Aproape sigur nu va merge. Dar s-ar putea să meargă paşii complicaţi amintiţi anterior. Probabil aţi dori să aveţi linişte, să vă instalaţi MS Office 2010 chiar RTM 14.0.4760.1000 şi să îl puteţi prelungi pentru o jumătate de an cu programul amintit. Puteţi încerca (dar conform comentariilor nu merită):

Par a fi încă funcţionale (repet, conform comentariilor kiturile nu pot fi folosite ca trial). Descărcaţi, instalaţi şi – teoretic, căci nu vă pot garanta – veţi putea folosi 180 de zile gratuit acest produs. Dacă folosiţi Windows 7 cu acelaşi truc cu rearm oricum după 120 de zile faceţi reinstalare 🙂 . Şi uite aşa două produse scumpe (dar şi foarte bune) de la Microsoft pot fi folosite pe termen lung, lung. Când vă săturaţi reveniţi la ce aveţi cu licenţă sau achiziţionaţi licenţe noi. Eu unul nu mă grăbesc. Un ciclu de reinstalare la 4 luni (deci de 3 ori pe an) sună cam drastic, dar pe de altă parte când foloseşti multe aplicaţii portabile şi ştii ce date (setări, profile) să îţi salvezi şi cum să le reutilizezi, nu e chiar iad.

O ultimă observaţie: dacă vă întrebaţi ce versiune de MS Office 2010 folosiţi – dacă folosiţi deja – mergeţi în File, Help şi observaţi ce scrie după Version: în dreapta.

PS: Nu spun că MS Office 2010 trebuie avut, dar cine foloseşte serios MS Office (sau îi plac detaliile foarte finisate) sunt sigur că va descoperă că noua versiune este excelentă. Mie îmi place foarte mult. Foarte, foarte mult.


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (5 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

8 comentarii

 1. Aly spune:

  Hello! Am download-at „MS Office 2010 pentru 32 de biţi – 650MB” si imi cere serial altfel nu-l pot instala! Pls help!!!

 2. gyges77 spune:

  Ma insel eu, sau din materialul recomandat reiese ca sunt posibile doar 4 „rearm”-uri?

  „After one rearm of Office 2010, 4 rearms is still possible”.

 3. radu.capan spune:

  Aly: sorry, am găsit acele linkuri şi le-am pus. De unde am eu trial-ul de MS Office nici nu mai ştiu… Nu e RTM 14.0.4760.1000. Vezi şi pe torrente, dar atenţie la viruşi şi altele.

  Gyges77: progrămelul recomandat aşa spune că sunt 5 rearm-uri plus tura iniţială (se vede şi în captură). Alte situri dau alte cifre. Nu pot verifica decât făcând personal rearm-urile la timpii potriviţi.

 4. Geo spune:

  Am citit articolul fara comentarii si nu am vazut ca nu este si serial pt. trail.
  Din punctul meu de vedere, linkurile sunt degeaba, mai si pierzi timp sa le dwdl.
  Mai bine le-ati sterge! 🙁

 5. radu.capan spune:

  Notă: articolul subliniază un lucru – că pentru cine pune mâna pe un kit trial, ce merge 30 de zile fără înregistrare, se poate prelungi de 5 ori. Punct. Cine vrea mai mult, un kit care să meargă ca trial şi să se prelungească, trebuie să mai sape înseamnă. Dacă mi-aş aminti de unde am luat eu kitul ce îl folosesc aş zice. Cel mai probabil de pe torrente (nespart, trial curat).

 6. Catalin spune:

  Salut,
  puteti downloada trialul de aici:

  http://technet.microsoft.com/en-us/evalcenter/ee390818.aspx

  functioneaza 60 zile + perioada de activare de 30 de zile care banuiesc ca poate fi si rearmata de 5 ori inaintea activarii 🙂

 7. pc1990 spune:

  Functioneaza si pe versiunea de Office 2010 Professional (14.0.5128.500)

 8. Sunriser spune:

  Link-ul tau ma trimite la un forum englez care are aparenta de seriozitate impuindu-ne capul cu tot felul de artificii tehnice ca in final sa ne trimita la http://www.vn-zoom.com , un site care e vietnamez si te indeamna sa te inregistrezi inainte de a descarca ceva.

  Deci mi se pare totul foarte, foarte, fishy si decat sa ma trezesc cu un virusel sau contul spart de verii tai cei galbeni, apoi descarc un fisier de pe torent gata cracuit si activat, un iso sa-l inregistrez pe cd sau dvd si apoi n-am probleme. In plus, prea mult efort pentru MS Office 2010…..


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *