EmailTemporar.ro


Nu e enervant când vrei să descarci ceva şi ţi se cere adresa de email? Uneori merge să scrii ceva fictiv, dar ce te faci când pasul următor după indicarea emailului nu este descărcarea, ci trebuie să verifici poşta electronică pentru linkul ce duce spre descărcare? Foloseşti o adresă de email temporară… Am vorbit acum vreo doi ani în Adrese de email… aruncabile, dar şi cu alte ocazii (eu de exemplu mai des am folosit GuerillaMail.com). Iată că avem şi alternative româneşti, precum EmailTemporar.ro – e greu să uiţi acest domeniu, foarte bine potrivit scopului deja amintit. Pur şi simplu intraţi pe sit şi apăsaţi primul link (email aleator) sau al doilea (caz în care scrieţi Dvs ce să fie înainte de @). Şi aveţi emailul!

imagine

Rămâne să îl folosiţi unde vi se cere – şi nu aţi fi vrut să vi se ceară. Am verificat, trimiţând un email la adresa temporară: după câteva secunde (bune) mi-a apărut. Mai mult, cu un click pe Show poţi răspunde acestui email. Facilitatea e excelentă, în special atunci când procesul de înregistrare presupune un reply (mai rar, dar pot fi astfel de situaţii). Nu puteţi iniţia emailuri, ceea ce înseamnă că serviciul EmailTemporar.ro nu poate fi folosit pentru trimis emailuri anonime (“eu sunt cel ce ţi-a spart cauciucul la bicicletă! hehe!”).

imagine

Şi în aliniere cu soluţiile “internaţionale” de acest gen, şi EmailTemporar.ro permite prelungirea vieţii adresei de email dincolo de 10 minute. Cu încă 10 minute. Şi încă 10 minute. Nu ştiu cât de mult merge ulciorul la apă, dar uneori emailul mult dorit (poate o înregistrare pe forum unde accesul e limitat şi ştii că găseşti ceva ce îţi trebuie) se poate să întârzie, iar această prelungire este bine venită. Serviciul e nou, din câte citesc eu abia vreo 200 de emailuri au fost create cu el, dar personal sper să reziste căci e util. E în română, cu un domeniu foarte bine ales – ce ne-am putea dori mai mult?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (11 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

2 comentarii

  1. Mircea M. spune:

    Intr-adevar… chiar este foarte util! Eu foloseam pana acum un site din afara, dar cred ca o sa ii dau o sansa sa vedem cum merge – sa sustinem produsele romanesti. 🙂

  2. Alexandru spune:

    Bai fratilor, daca imi spuneati si mie mai acum 2 ani de zile, ca sa nu mai stau acum ca idiotu sa sterg spam-uri. F. tare articolul; foarte folositor.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *