Google Wave pentru toţi (inclusiv pentru alte domenii)


Un anunţ aşteptat probabil de unii: Google Wave Available for Everyone. Da, fără nici o invitaţie puteţi merge la Wave.Google.com şi să folosiţi acest serviciu care s-a bucurat de o enormă atenţie înainte de lansare (şi în perioada lansării – private), iar apoi de o linişte mormântală. De ce? Din (aproape sigur) acelaşi motiv pentru care şi eu nu m-am omorât să folosesc serviciul: acoperă nişte nevoi pe care nu le au mulţi pentru moment. Acum că e public şansele cresc să devină mai utilizat pentru că acum oricare prieten sau coleg ţi se poate asocia… valului. Cred însă că Google Wave e puţin prematur pentru cei mai mulţi dintre noi.

imagine

În contexte de afaceri însă Google Wave ar putea fi util. Discuţii care ar cere prezenţa fizică s-ar putea muta în astfel de valuri virtuale. Probabil tocmai de aceea Google s-a gândit să permită includerea serviciului Google Wave în Google Apps. Am testat şi eu pentru un domeniu unde am activat Google Apps (pe majoritatea am activat Google Apps… pe CNet.ro încă nu, datorită faptului că avem deja mulţi utilizatori de email @cnet.ro la care ar trebui să fac migrarea) şi a mers bine şi rapid.

imagine

Iată la final două clipuri: primul generic despre Google Wave, iar al doilea despre integrarea în Google Apps. Dar înainte vă întreb: folosiţi Google Wave? A prins la Dvs? Dacă da: în ce contexte? cât de des îl folosiţi?


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (1 evaluări, media: 5,00 din 5)
Se încarcă...

1 comentariu

  1. sergiu spune:

    Buna!
    Poate ca o fi prins la altii mai impatimiti de tot ce inseamna IT. Eu insa nu prea l-am inteles desi l-am asteptat intens dupa cata publicitate i s-a facut. Nu vad cu ce ma poate ajuta mai mult decat o face mailul sau mess-ul. Poate imi explica cei mai priceputi decat mine.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *