Doar azi gratuit: 3D Ebook Cover


Citez din oferta de astăzi de pe GiveAwayOfTheDay: Folosiţi 3D Ebook Cover pentru a crea coperţi de produs 3D de înaltă calitate pentru a fi expuse online sau offline. Nu sunt necesare cunoştinţe 3D – 3D Ebook Cover face toată treaba pentru dvs. Dispune de o interfaţă uşor de folosit ceea ce înseamnă că puteţi deveni imediat un utilizator expert. Creaţi un design pentru coperţi utilizând una dintre cele 114 de şabloane sau folosind urmatoarele: cutii pt. programe software, broşuri, cutii de CD-uri, DVD-uri, DVD/CD, coperţi rigide, reviste, carduri de membru, coperţi de hârtie, carneţele de notiţe şi cutia pt. Vista.

imagine

Mutaţi, rotiţi şi scalaţi obiectele folosind mouse-ul chiar  în fereastra de previzualizare. Pentru a schimba imaginile, trebuie doar să faceţi click pe imaginea dorită chiar în fereastra de previzualizare. Ajustaţi luminozitatea, umbrele şi reflexiile obiectelor pentru a da imaginilor create un aspect şi mai realist. 3D Ebook Cover vă permite să fiţi ca un profesionist. Generaţi imagini de o calitate uimitoare şi un realism surprinzător. Economisiţi timp şi bani!

Partea puţin frustrantă e că ofertele GAOTD sunt (aproape? cred că) mereu limitate la uz necomercial, ori această aplicaţie e utilă în special celor care vor să vândă ceva (produse, generic vorbind, sau concret cărţi, CD-uri, DVD-uri, cărţi de vizită ş.a.). Nu am testat aplicaţia aşa că nu vă pot spune nimic din experienţă personală. Dacă vă interesează… încercaţi-o. Economisiţi 40 de dolari. Descărcaţi de aici (14MB). Mai jos vedeţi varietatea acoperită de aplicaţie. Mostre puteţi vedea aici.

imagine

Atenţie: acesta este un program comercial. Astăzi este oferit gratuit prin GiveAwayOfTheDay. Dacă încă nu cunoaşteţi oferta, iată ce trebuie să ştiţi:

– programul este gratuit doar dacă îl descărcaţi astăzi şi îl instalaţi astăzi (un “astăzi” relativ: de fapt de la ora 10AM – ora României – a unei zile, până a doua zi dimineaţa la 10AM)
– rămâne gratuit până la prima reinstalare a sistemului de operare
– nu beneficiaţi de upgrade-uri sau sau suport tehnic din partea producătorului
– dacă l-aţi instalat după ce a trecut oferta, nu mai este gratuit (activarea nu funcţionează)
– chiar dacă aţi descărcat astăzi programul, nu îl veţi putea instala peste o lună, nici măcar pe propriul calculator
– pentru ca programul să devină înregistrat (gratuit), trebuie să fiţi conectat la internet şi să lansaţi fişierul Activate.exe din arhiva programului
– gratuitatea se aplică doar pentru utilizări personale
– staţi cu ochii pe CNet.ro pentru a afla despre alte programe utile oferite gratuit – dacă nu ne citiţi la timp, cine ştie ce scăpaţi
– de regulă programele oferite gratuit sunt mici, utilitare, jocuri, screensavere (în nici un caz Photoshop sau Dreamweaver sau MS Office)


Apreciază articolul:

1 stea2 stea3 stea4 stea5 stea (4 evaluări, media: 4,75 din 5)
Se încarcă...

0 comentarii


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *